To je to što me zanima!

'Ako Bog da, netko od nas će za seniore igrati u Ligi prvaka'

Izdominirali su nas u svakom segmentu, nije bio naš dan, nismo imali energiju s kojom smo ulazili u prošle utakmice, ali obećajem da ćemo se dignuti iz ovoga, rekao je Roko Brajković
Vidi originalni članak

Svi smo trenutno tužni jer nismo osvojili, ali što je, tu je. Mislim da je ovo medalja zlatnog sjaja, svi smo mukotrpno radili kako bismo došli do nje. Trebamo biti ponosni, kad se slegnu dojmovi, znat ćemo što smo napravili. Ušli smo kako smo se dogovorili, falilo je mirnoće i prebrzo smo gubili lopte. Naravno da će to oni kazniti, bili su danas bolja i kvalitetnija ekipa od nas, treba im čestitati. Mi idemo skupiti glave i biti zajedno u ovom porazu, odnosno pobjedi i sretan sam što smo uopće došli ovdje, rekao je nakon poraza (5-0) od AZ Alkmaara u finalu juniorske Lige prvaka kapetan Hajduka Marko Capan.

KOMENTAR Bez obzira na debakl u finalu, svi možemo biti ponosni na igru i ponašanje Hajdukove mladosti

Nakon odličnih predstava do finala, u posljednjoj utakmici najelitnijeg europskog natjecanja za juniore nisu uspjeli mladi nogometaši Hajduka parirati odličnim Nizozemcima, koji su na kraju ponijeli trofej juniorske Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Juniori prva hrvatska momčad u finalu Uefinog natjecanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ponosni smo svi i razočarani, ali to je nogomet. Bit će lijepih i ružnijih trenutaka, iz ovoga trebamo naučiti lekciju, mladi smo, imamo još utakmica pred sobom i ako Bog da, neki će igrati Ligu prvaka za seniore. Idemo dalje. Izdominirali su nas u svakom segmentu, nije bio naš dan, nismo imali energiju s kojom smo ulazili u prošle utakmice, ali obećajem da ćemo se dignuti iz ovoga - rekao je Roko Brajković pa se posebno zahvalio neumornim navijačima:

- Pratili su nas svugdje gdje smo igrali, najviše nam je žao zbog njih i kilometara koje su prošli za nas. Nismo uspjeli, mogu im se samo zahvaliti.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • antijednorog 25.04.2023.

    dečkići, ovo je nogomet a ne znanstvena fantastika. to vam je to što se tiče Lige prvaka za vas, u seniorima jedino u nekim drugim klubovima ćete ju igrati

  • Miške 25.04.2023.

    Balkanci mediteranci urlaju i slave pobjedu prije utakmice.

  • dahvaul 24.04.2023.

    Igrat će te u ligi prvaka jedino ak v Dinamo dojdete ,U Hajduku sigurno ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare