To je to što me zanima!

Zbog nje je Totti rasturio brak: Navijačica Rome i ekonomistica

Totti nije gubio vrijeme te se već selio u dom svoje nove djevojke i to dok je bio u braku sa Ilary. Riječ je o Noemi Bocchi koja također ima kćer, a kada bi Totti dolazio k njoj, poslala bi je da spava negdje drugdje
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta, bivši proslavljeni talijanski nogometaš Francesco Totti (45) i voditeljica Ilary Blasi (41) razvode se nakon 17 godina braka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kuća u kojoj su do sada živjeli će pripasti Blasi, dok će troje djece Criustian, Chanel i Isabel nastaviti živjeti s majkom. 

- Sve što sam rekao i učinio posljednjih mjeseci rekao sam i učinio kako bih zaštitio našu djecu, koja će uvijek biti prioritet u mom životu. Nastavit ću biti blizu Ilary u odgoju naše troje divne djece, uvijek poštujući svoju suprugu. Vjerujem u krajnje poštovanje naše privatnosti, posebno mira naše djece - rekao je Totti. 

Prema pisanjima talijanskog magazina Chi, Totti nije gubio vrijeme te se već selio u dom svoje nove djevojke i to dok je bio u braku sa Ilary. Riječ je o Noemi Bocchi koja također ima kćer, a kada bi Totti dolazio k njoj, poslala bi je da spava negdje drugdje. 

Totti je dugo skrivao vezu s Noemi, ali u nekoliko navrata uhvatili su ih zajedno kao primjerice na utakmici Rome na Olimpicu 5. veljače ove godine.

Noemi  je inače diplomirana ekonomistica, voli padel, glazbu i putovanja, a čak i nalikuje na Tottijevu bivšu suprugu. Bocchi navodno isto razvodi od svog  partnera Maria Cauccija, inače vlasnika nogometnog kluba Tivoli s kojim ima dvoje djece, a navodno mu je isto bila nevjerna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nap7 14.07.2022.

    Zgodna

  • zgstrong888 14.07.2022.

    Kada imas milijune jako je tesko ostati vjeran.Realno tesko je i ako ih nemas ali sa njima je gotovo nemoguce.To je cinjenica

  • JosipHDZ 14.07.2022.

    Pametan čovjek. Monogamija je za papke

Komentiraj...
Vidi sve komentare