To je to što me zanima!

Zbog parodije na WC-u 'modri' otkazali utakmicu Grobničanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Otkazujemo utakmicu jer se video isječkom grubo narušava ugled aktualnog prvaka Hrvatske, poručuju iz Dinama. Igrači Grobničana snimili su parodiju uoči utakmice...
Vidi originalni članak

Niželigaški nogometni klub Grobničan trebao je danas odigrati prijateljsku utakmicu s Dinamom kojom bi uveličao 80. rođendan. Sve je bilo spremno za doček "modrima", a dečki iz Grobničana odlučili su se našaliti video parodijom. 

Naime, navijače su na tu utakmicu pozvali na način na koji "modri" pokušavaju privući ljude na Maksimir. Akciju "Tisuću i petsto kuna za tisuću i petsto navijača" izveli su po uzoru na "modru" akciju "Milijun kuna za navijača".

Ideja im je također sinula na WC-u, kao i mladom Dinamovom veznjaku Mateu Kovačiću koji je pozvao navijače na Maksimir protiv PSG-a.

No parodija se nije svidjela Dinamu koji je promptno otkazao gostovanje na rođendanskoj utakmici Grobničana. 

Priopćenje Dinama:

"GNK Dinamo obavještava sve navijače kako je bio prisiljen otkazati prijateljsku utakmicu Grobničan - Dinamo koja se trebala odigrati 12.10.2012. na stadionu Mavrinci u Čavlima.

Razlog otkazivanja utakmice jest video isječak koji su snimili i objavili igrači Grobničana u kojem se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka te naših igrača. Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje; u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika.

Dinamo se zahvaljuje klubu Grobničan te cijeloj općini koja je poduzela napore kako bi se ova utakmica odigrala, a Dinamo došao kao poklon na proslavu 80. obljetnice kluba".

Idi na 24sata

Komentari 138

  • JureDanchi 14.10.2012.

    a gle posranih dinamovaca al minuse lupaju!pa niste ni zaslužili nego da vam se izruguju ˝svetinji˝...dinamo....NA K..AC!!

  • slaven1950 14.10.2012.

    Dinamo iz dana u dan postaje sve veći cirkus hahahahahah

  • Aranka 13.10.2012.

    Milo za drago....

Komentiraj...
Vidi sve komentare