To je to što me zanima!

Zbogom rukavicama: Engleski golman se prebacio u kečere

Mijenjam dvije stative s mrežom za četiri kuta i užadi, napisao je Stuart Tomlinson, engleski niželigaški golman, koji će karijeru nastaviti kao kečer u organizaciji WWE
Vidi originalni članak

Iz Engleske od prošlog vikenda stiže jedna vrlo neuobičajena i zanimljiva priča, a glavni protagonist je niželigaški golman Stuart Tomlinson (28). Nekadašnji čuvar mreže Crewea, Port Valea i Burtona odlučio je objesiti rukavice o klin te započeti jednu potpuno drugačiju karijeru.

Tomlinson je odlučio umiroviti se od nogometa te planira otići u SAD kako bi postao kečer! Golman je na svojem Twitteru profilu napisao da postaje članom vodeće kečerske organizacije WWE, a razlog što se ostavlja nogometa je ozljeda.

Naime, ovaj Englez, koji se nekad bavio body-buildingom, u lipnju je prisilno završio nogometnu karijeru zbog teške ozljede ligamenata koljena zbog kojih nije više mogao braniti.

No ozljeda mu očito ne predstavlja prepreku za kečersku karijeru.

"Veselim se novom poslu u WWE-u. Mijenjam dvije stative s mrežom za četiri kuta i užadi", napisao je Tomlinson na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • radax 09.12.2013.

    jednom sam imao priliku gledati kečere uživo,lik ga udara bezbroj puta u glavu a ni kapljice krvi ,pogledajte MMA imaju rukavice i već nakon prvih 2 min nekom pukne arkada

  • Gazda Joza 09.12.2013.

    djeco, jel vi znate što je WWE tj. bivši WWF??? Vama ni dlake nisu počele rast tamo gdje sunce ne sja kad sam ja gledao majstore tipa stone cold, triple h, vama više poznati dwayne the rock johnson, hulk hogan, ric flair, undertaker, kane...itd itd...sada trenutno samo valjaju CM Punk i Daniel Bryan...i meni je kao dugogšnjem obožavatelju žao što potpisuju ovakve poluproizvode poput ovog amatera koji će poslije propale probe u njihovoj produžnici zvanoj NXT, završiti sa slomljenim vratom u nekoj indy organizaciji...

  • VinkoBilobrk 09.12.2013.

    wwe nije lakrdija , bit ce zanimljivo gledat ga u drustvu najboljih ( daniel bryan ,big show ,ryback,randy orton,john cena ,cm punk ,the shield...da vidimo jeli se naucio branit :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare