To je to što me zanima!

Zbrka na Wembleyju: Uspio je penal 'pretvoriti' u - indirekt...

Dodajmo još svemu da je prilikom svake odluke sudac potrošio barem minutu vremena kako bi se pomoću VAR-a ustanovilo što treba dosuditi. Prilično kaotično bilo je u Londonu sredinom prvog poluvremena
Vidi originalni članak

Južnokorejska nogometna zvijezda iz Tottenhama Son-Heung-Min izveo je nešto raritetno u FA kup utakmici protiv Rochdalea. Pri rezultatu 1-0 za londonsku momčad uhvatio se izvođenja penala u 28. minuti i uspio ga 'pretvoriti' u indirekt.

Zabio je Korejac taj penal, ali sudac Tierney poništio je gol jer je izvođač zastao prilikom zaleta. Igrači izvan šesnaesterca već su bili utrčali u kazneni prostor i umjesto da Tottenham ode na 2-0, dobili su samo 'požutjelog' Sona.

Dodajmo još svemu da je prilikom svake odluke sudac potrošio barem minutu vremena kako bi se pomoću VAR-a ustanovilo što treba dosuditi. Prilično kaotično...

VIDEO

Da stvar bude gora za Tottenham, u 31. minuti trećeligaš se vratio u utakmicu golom Humphrysa, međutim, premierligaš je u drugom poluvremenu preko Fernanda Llorentea od 47. do 59. minute pobjegao na 4-1 i tu se prelomilo pitanje putnika u četvrtfinale natjecanja.

Son se iskupio u 66. minuti kada je zabio za 5-1 na asistenciju Lamele. Konačnih 6-1 postavio je Walker-Peters u 94. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bepis1 01.03.2018.

    Je*es taj var ako su ovo sudili ko penal, pa faul je bio 5m od sesnaesterca, totalna glupost taj var.

  • mandrillost 01.03.2018.

    Sudac je apsolutno u pravu.Kazneni udarac se mora izvesti u trku,a ne sa zadrskom. I dobro je sto je umjesto penala bio indirektan udarac.Imas jednu sansu iz penala...nisi je iskoristio,tj zastajes,pozdravi se sa ponavljanjem.To je bas odlicno pravilo i trebalo bi ga uvest pod obavezno u sve lige!

  • Invictus_Zagreb 01.03.2018.

    VAR ubija nogomet.. gledao sam tekmu jucer na sk2 (ajde proslo je 6 plus :-) ali za svaki gol ti moras strepiti jeli gol ili nije.. to toliko ubija igru i protok igre.. jos kad imas ovakvog suca koji zeli biti u sredistu pozornosti.. uzas.. Var je ok ali samo u ekstremnim situacijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare