To je to što me zanima!

Na Igre su poveli i mamu: Neka uživa, neće morati ništa raditi

Tvrtka P&G na OI u London vodi jednu mamu iz svake zemlje kao zahvalu za “najteži posao na svijetu”, odgajanje djece. Zdravka Sinković mama je veslača
Vidi originalni članak

Neću sinovima u Londonu niti kuhati niti prati. Mogu se oni i sami snaći, rekla je Zdravka Sinković, mama dvojice članova hrvatskog četverca, Martina i Valenta.

Njih dvojica jučer su, zajedno s još 70-ak hrvatskih sportaša, otputovali na Olimpijske igre u London.

- Zaslužila je da ništa ne radi. Napokon će se malo odmoriti. Uvijek se brine o nama i ovih šest dana može misliti samo na sebe - nasmijao se Martin.

Tvrtka P&G na OI u London vodi jednu mamu iz svake zemlje kao zahvalu za “najteži posao na svijetu”. A to je odgajanje djece.

- Nadam se samo da nas u Londonu neće kontrolirati. Ma dobra je ona, nikad nam ne smeta - rekao je Valent, čija obitelj najviše troši na hranu.

- Uh, koliko mogu pojesti. Dobar dio kućnog budžeta trošili smo na hranu. Teško je sve to plaćati. U minusu smo na računu već godinama, kao svaki prosječan Hrvat, no svejedno smo sretni. Ništa nam ne fali - istaknula je gospođa Zdravka, kojoj nije žao što Valent nije nastavio nogometnu karijeru.

- Možda bi zaradio više, ali nije sve u lovi. Bitno je da voli veslanje. Barem nije rob, kao većina nogometaša. Ali voljela bih da završe fakultete. Škola je ipak škola - kaže mama.

Valent Sinković (23)

Na Jarunu trenira često s djevojkom Helenom, isto veslačicom

Martin Sinković (23) 

Voli kuhati za dečke, a najčešće priprema tjesteninu

Damir Martin (24)

Cijela obitelj mu je bila u veslanju. I otac, i mama, i brat, i djed

David Šain (24)

Glavni zabavljač u čamcu. Uvijek pozitivan i optimističan

Izgubljeni ključ stoji 240 kuna

Morate paziti na stvari u svojim sobama u Olimpijskom selu. Ako, primjerice, izgubite ključ od sobe, morat ćete platiti 240 kuna, upozorio je Damir Šegota, šef misije HOO-a, hrvatske olimpijce na predstavljanju Olimpijskog sela u Westinu.

‘Nikakvi teroristi nas ne plaše’

Spremne smo. Dva mjeseca smo bile u izolaciji i sad jedva čekamo natjecanje, rekla je Lucija Zaninović. Njezina sestra Ana nije zabrinuta budući da neki teroristi najavljuju napad tijekom Igara:

- Ne plašimo se ničega!

Rukometaši su dobili blagoslov

Dečki, sretno! Uživajte na Igrama i donesite nam sretne vijesti, rekao je Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački, hrvatskim rukometašima. Prije odlaska u London bili su gosti Kaptola.

- Za nas vi ste već sad pobjednici - rekli su im.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mazaluna 24.07.2012.

    Možda ne osvoje zlato(ali nadam se da hoće) ali zlatno srce već imaju.BRAVO.

  • wargods_1 24.07.2012.

    hvale vrijedna zamisao

  • ms444 24.07.2012.

    Super ideja, super akcija za super mame... bravoooooooooo :) dečki sretno, a mama pamet u glavu ne skitaj puno po Londunu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare