To je to što me zanima!

Zdravko je bio uporan: Ivajlo Petev stiže na klupu Dinama

Bugarski trener Ivajlo Petev (41) preuzet će Dinamovu klupu. Petev je izbornik Bugarske, a na Maksimir stiže čim riješi status sa savezom. Dobar je prijatelj sa Zdravkom Mamićem
Vidi originalni članak

Kažu da nitko triput ne odbija Zdravka Mamića.

Prema informacijama koje smo dobili, Ivajlo Petev (41) preuzet će Dinamo. 

- Dinamo je jedan od najvećih klubova u ovom dijelu Europe, tko ga ne bi htio voditi? Odbio sam Zdravka oba puta jer sam imao posao. Što ako me opet pozove na klupu? Opet ću ga morati odbiti - rekao nam je nedavno Ivajlo Petev.

No Zdravko je bio uporan i Petev iz trećeg pokušaja preuzima "modre".

Još samo mora riješiti status s bugarskim savezom i Dinamo će dobiti novog trenera. Petev ima još više od godinu dana ugovora s Bugarskom i trebao je nastaviti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. 

No Dinamov zov bio je jači.

Bugarski izbornik prije tri godine bio je Dinamov gost na utakmici protiv PSV-a. Prijateljstvo sa Zdravkom počelo je otkako je kao trener vodio Ludogorec.

- Često se čujem sa Zdravkom, pogotovo kad su praznici i blagdani. U dobrim smo odnosima - rekao nam je Petev, koji pakira kofere i stiže na Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 0304 26.09.2016.

    Ništa od njega, 24 sata objavio članak kako ga Bugari ne puštaju http://www.24sata.hr/sport/preokret-petev-zeli-u-dinamo-ali-bugari-ga-ne-zele-pustiti-492670

  • nostradamus 26.09.2016.

    Ja tipujem na najvećeg. Mourihna jugoistočne europe. Svi znaju na koga mislim. Kruno je upalio mobitel i čeka. Ne znam zašto Mamić odugovlaći. Petev je samo spin. To je svima jasno.

  • IvicaBrala 26.09.2016.

    Eto vam ljudi moji sad vidite kako je Mamic otisa iz dinama. Samo obmamljuje javnost, igra se s Boysima i dinamom, radi sto hoce. Isto tako onog neznalicu Cacica drzi na klupi vatrenih i dok ih on vodi, ne vjerujem da ce mo se plasitati na svijetsko

Komentiraj...
Vidi sve komentare