To je to što me zanima!

Zdravko Mamić Hajduku uzima Antu Rukavinu?

Izvršni dopredsjednik Dinama navodno je već dogovorio Rukavinin transfer u zagrebački klub, čeka se još samo Antin potpis
Vidi originalni članak

Ako su navijači mislili da Hajduk ne može niže pasti, prevarili su se. Nikola Kalinić već je najavio odlazak iz Splita, a konačni nokaut  bio bi senzacionalni transfer o kojem pričaju u hrvatskim nogometnim krugovima. Prelazak probuđenog Ante Rukavine u Dinamo navodno je gotova stvar. Čeka se još samo potpis “hrvatskog Henryja”.
Ante je klubu jasno dao do znanja da želi raskid ugovora jer je i njemu jasno da na Poljudu ne može napredovati, a i svjestan je da je iz Dinama kudikamo bliže “zapadu”.
Jedini problem u cijeloj priči je Siniša Šošo, čije bi sudjelovanje u transferu Mamić htio izbjeći pod svaku cijenu. A bez njegova pristanka Rukavina ne ide nikamo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Shady 19.05.2008.

    Ja mislim da bi on bolje uspio u Dinamu, jer su njega ovi menadžeri pokvarili,pritisak mu stvarali jer žive samo od njega...Kada bi on došao u Dinamo riješio bi ih se Mamić...Rukavini treba više slobode i da nije pod nikakvim pritiskom, a zato je savršen klub Dinamo..Jer nakon samo 10-15 kola Dinamo osigura naslov a onda bi Ruki pokazao sve što zna.....Ima on nogometnog znanja samo mu je pshia u komi ,nije covjeku lako zvižde mu na Poljudu, govore mu da nema pojma!! Aje ti u Dinamo i neboj se za svoju karijeru jer ako dođeš u Dinamo završiti ćeš u velikom klubu kao Modrić,Eduardo,Corluka......................................Ako ostaneš u Hajduku Rusija ti ne gine!

  • johndoe 18.05.2008.

    ma kaj će taj tutlek u dinamo...henry?...LOL...može henryu samo čarape prat poslije tekme

  • kika_gnc 18.05.2008.

    ne znam kaj će on radit u dinamu...jedino može biti zamjena za manđukića ili tadića. a po meni bolje on nego šokota ili balaban

Komentiraj...
Vidi sve komentare