To je to što me zanima!

Zdravko: I Kek je pomogao da bude 0-0, Dinamo je već prvak

Ne vjerujem da momčad kao što je Dinamo može kiksati u zadnja četiri kola. Kek je od četvorice ofenzivaca izvadio trojicu. Pomogao je da ovako završi, kaže Zdravko
Vidi originalni članak

Mislim da je još ostala teorija i da možemo reći da je Dinamo 11. put prvak. Ne vjerujem da momčad kao što je Dinamo može kiksati u zadnja četiri kola, rekao je Dinamov savjetnik Zdravko Mamić.

Rijeka i Dinamo odigrali su 0-0 na Rujevici. 

Zdravko je pohvalio brata Zorana i njegovo uvođenje Roga, a "bocnuo" je Keka koji je, kako je rekao, od četvorice napadača izvadio trojicu.

"Kek je pomogao da bude 0-0"

- Što se tiče današnje utakmice, ona je završila zasluženo 0-0. Možda nije bilo lijepo, ali to je bio pravi derbi. Mislim da je prevagu donijelo to što je trener Mamić uveo Marka Roga. Onog trenutka kad je Rog ušao, Rijeka je nestala. To je bio ključni trenutak - rekao je Zdravko Mamić.

- S druge strane, Kek je od četvorice ofenzivnih igrača izvadio trojicu igrača i stavio tri defenzivca. I on je pomogao da završi kako je završilo - dodao je Zdravko, koji je bio oduševljen ambijentom na Rujevici. Ili Kantridi, kako je nazvao stadion.

- Ambijent je bio prekrasan, ovo je bio praznik nogometa. Bilo je veličanstveno na Kantridi. Pardon, na Rujevici - dodao je
dobro raspoloženi Zdravko Mamić.
 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Pobotchnick Leeyoobo 20.04.2016.

    vuvuzele s juga nikad ne utihnu...luzeri

  • Puta Madre 20.04.2016.

    Jos malo cete vladat močvarom ali ubrzo vam stize kraj. Unistili ste hrvatski nogomet i ostavili ga u 15 stoljecu.koji ce k..ac dinamu svi naslovi kad je stanje u ostalim klubovima ocajno.mamicu hvala sto si ukro lovu i hvala sto si sje.o nogomet.je.i se i ti i dinamo i cijeli hns gu.zite se izmedju sebe i šipu te racku jedan drugome.btv nisam navijac hajduka za one koji su mislili odma pljuvat.

  • Prstupak 20.04.2016.

    Milina je za čitati kako se navijači propalog kluba sa juga tješe kao mala djeca. Kmeče i suze rone..bokčeki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare