To je to što me zanima!

Zdravko Mamić tuži Eduarda: Mora na sud 2 dana prije Srbije

Ne opterećujem se sudom, ima u životu važnijih stvari. Proći će i to, kao i sve u životu, a ja vjerujem u hrvatsko pravosuđe, rekao je reprezentativac Eduardo da Silva
Vidi originalni članak

Samo dva dana uoči utakmice Hrvatske i Srbije (22. ožujka) na Zagrebačkom općinskom sudu naći će se oči u oči Zdravko Mamić i Eduardo da Silva. Maminjo tvrdi da je u njega uložio milijun eura, te očekuje “rikverc”.

- Ma uopće ne razmišljam o sudu, vjerujem u hrvatske zakone i siguran sam da će pravda pobijediti - javio se dobro raspoloženi Eduardo. 

Hrvatski napadač Mamiću je uzvratio žalbom na presudu te tužbom tvrdeći da je ugovor koji je potpisao kao 18-godišnjak nemoralan, lihvarski i “robovlasnički”.

- Potpisao sam ugovor, ali tad nisam baš dobro poznavao hrvatski jezik i nisam znao što točno u njemu piše. Tek kad sam nakon nekoliko godina došao u Arsenal, shvatio sam kakav je to ugovor - kaže Eduardo.

Tvrdi da se ne opterećuje suđenjem.

- Ma kakvi?! Ima u životu puno važnijih stvari, obitelj, zdravlje, prijatelji... Proći će i taj sud, kao što sve u životu prolazi. Nema šanse da mi poremeti koncentraciju za utakmicu protiv Srbije u Zagrebu. Svi znaju što meni znači Hrvatska. Pa ja kada dođem u Brazil, svi me zovu strancem, Hrvatom. Čak ni portugalski jezik više ne govorim kao prije, ha, ha... Pola sam već zaboravio. Osjećam se Hrvatom, punac mi je bio u Domovinskom ratu. Nikakav Zdravko Mamić ni sud ne mogu odvratiti moju pozornost i koncentraciju na tu utakmicu, koja mi jako puno znači - rekao je Eduardo, vrlo pristojan i izuzetno dobro odgojen dečko. 

Bez obzira na sve nedaće, osmijeh mu ne silazi s lica.

Imovina u Hrvatskoj još mu je blokirana. Zaplijenjeni su mu kuća, auto, a u hrvatskim bankama su mu računi blokirani.

- Jest, istina je da mi je još sve pod blokadom. Tako će biti dok ne završi sudski proces - otkrio je Dudu.

U srijedu je u obiteljskom krugu napunio 30 godina. Nije tražio nikakve darove.

- Ma ne treba mi ništa. Uh, već mi je 30 godina. Na 18. rođendan prije 12 godina potpisao sam taj ugovor s Mamićem. Kako vrijeme leti, koliko je već godina prošlo...

Je li mu se možda javio Mamić? Poslao čestitku ili tortu?

- Ha, ha... Nije, stvarno ne znam zašto - rekao je Šahtarov napadač i dodao:

- Neka se Hrvati ne boje. Imamo napadače da ‘boli glava’, za golove kod nas nema brige. A ja? Pa kad ja nisam bio u formi, ha, ha...

Idi na 24sata

Komentari 116

  • astra357 13.03.2013.

    Bez obzira na Eduarda Mamić je jedno veliko lopinsko stvorenje. Valjda je vrijeme Franje Tahija prošlo pred par stoljeća. Vjeruje u Boga a radi sve suprotno. Istina je da radi drugih maše humanitarnim donacijama jer on vjeruje u otkuoljenje grijeha.

  • budala123 28.02.2013.

    ovaj mamic je najveci cigan

  • Pivica velika 28.02.2013.

    - Potpisao sam ugovor, ali tad nisam baš dobro poznavao hrvatski jezik i nisam znao što točno u njemu piše. A,jesi li znao dobro prebrojat lovu koju ti je Mamić davao? Mislim ,u Brazilu je nisi imao pa nisi bio vješt u tim radnjama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare