To je to što me zanima!

Mamić: Za rođendan želimo prolaz i europsko proljeće...

Izvršni dopredsjednik Dinama vjeruje da će se nakon sušnih godina "modri" ipak domoći europskog proljeća. Namjerava 'utući' čak millijun kuna u navijačke rekvizite
Vidi originalni članak

Ma, to je za nas izlet. Dobro, nećemo se predati, ali Villarreal je ipak prejak za nas, rekao je uoči utakmice Zdravko Mamić.

Slično je govorio i poslije, Dinamovog izvršnog dopredsjednika zanima samo PAOK.

- Ma to je naša utakmica desetljeća. Svi u klubu već mjesec dana razmišljamo samo o toj utakmici. Imamo vrhunskog trenera, bolji smo od Grka, vjerujem napokon u Dinamovo proljeće. To bi bilo idealno. Slavimo 100 godina kluba, ili ako baš hoćete, 65 godina od imena Dinamo - rekao je Mamić i dodao:

- Nadam se da će nam i publika doći, treba nam njihova pomoć. Ma, sve ćemo učiniti za taj prolaz, dignut ćemo cijelu Hrvatsku na noge. Imamo veliku šansu. 

Zdravko Mamić nabavlja šalove i udaraljke za sjajnu navijačku atmosferu

Za odlučujuću utakmicu koja bi 'modre' mogla odvesti u proljeće, izvršni dopredsjednik Dinama odlučio je 'odriješiti kesu'. Svatko tko kupi ulaznicu za utakmicu s PAOK-om, Dinamo daruje vunenu plavu kapu i šal i neizostavne udaraljke kako bi atmosfera bila domaća. Čak milijun kuna odvojit će se iz klupske blagajne da navijače na eventualnom minusu u Maksimiru održi u formi. Opravdava se time što sada imaju prilike vlastitim snagama izboriti prolaz dalje. Ovise samo o sebi.

- Valjda bi prilika koju čekamo 41 godinu trebala biti dovoljan motiv navijačima da napune stadion u Maksimiru - kazao je Zdravko Mamić. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Green Hills 06.12.2010.

    Veliki plus za Dinamo ove europske sezone je što nije klub morao platiti nijednu jedinu kaznu zbog divljanja tzv.BBB. A znamo da je zbog njih klub na rubu ispadanja iz Euro natjecanja. Tako da Mamić nije ništa izgubio a niti klub jer bolje dati milijun kuna za rekvizite pravim navijačima nego puniti blagajnu UEFE.

  • vaha-tips 06.12.2010.

    najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • DavorDrobnjak 06.12.2010.

    DavorDrobnjak: PAPAJA MARŠ U PIČKU MATERINU, KRV TI JEBEM MAJČINU DA TI JEBEM CIGANSKA ISPRČINO JEDNA, JEBO TE TITO U GUZICU, JEBEM TI SVE, GOVNO ĆETNIČKO, GROM TI MAJKU I ŽENU JEBO, SKUPA SA OVIM ADMINOM ŠTA BRIŠE KOMENTARE, MAJKU VAM SRBOSLAVENSKU JEBEM. POZDRAV IZ SPLITA, ETO VAM KITA STOKO NERADNIČKA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare