To je to što me zanima!

Zdravko: Šimunović je najveći transfer u Celticovoj povijesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nama nije ni blizu najveći transfer. Ha,ha,ha, rekao je dobro raspoloženi Zdravko Mamić nakon potvrde da je Jozo Šimunović na liječničkom pregledu u Glasgowu
Vidi originalni članak

Jozo Šimunović (21) je u Škotskoj, nakon liječničkog pregleda potpisani ugovor između Dinama i Celtica postat će važeći, objavio je maksimirski klub na službenoj stranici i potvrdio ono o čemu se pisalo posljednjih dana.

Iako Dinamo nije objavio visinu transfera, škotski izvori tvrde da je Dinamo prihvatio ponudu od oko sedam milijuna uz dodatne bonuse.

- Šimunović je na liječničkom u Glasgowu i to je najveći transfer u povijesti Celtica, nama nije, hahaha. Ali toliko smo se zaštitili da ćemo dobiti velik postotak od budućeg transfera, a vi znate da manje više iz Celtica svi idu u Premiership za 20-ak milijuna eura. Tako će i Jozo - rekao je Zdravko Mamić i dodao:

- Gazda Celtica bio je u Maksimiru i rekao mi je da žele kopirati Dinamo i učiti od nas. Za nas je prijelazni rok završen. Nema više dolazaka ni odlazaka - rekao je Mamić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Livaković i Šovšić: Sretni smo jer smo u najboljem klubu

Dinamo je predstavio dva posljednja pojačanja za Ligu prvaka. "Tramvajem" su stigli iz Zagreba i Lokomotive Dominik Livaković i Damir Šovšić.

GNK Dinamo

- Livakovićev transfer je rekordan što se tiče golmana u HNL-u, 500.000 eura. Ovo je lijep dan za Dinamo kao klub i kao obitelj. Dominik Livaković je apsolutno najbolji golman naše lige, ima tek 20 godina i perspektivan je te na njemu gradimo budućnost. On će ostati u Zagrebu na posudbi, a onda ćemo vidjeti - rekao je Zdravko Mamić i dodao:

- Šovšić je jedan od najboljih igrača naše lige već dugo godina, ima 200-tinjak službenih utakmica u prvoj ligi sa samo 25 godina i bit će važan igrač. Naravno, u veznom redu imamo puno kvalitetnih igrača, ali mi ne gradimo Dinamo za utakmicu koja nas čeka za dva tjedna nego za puno dulje.

Igrači su bili uz Zdravka na predstavljanju.

- Dinamo je najveći klub na ovim prostorima, hvala ljudima u klubu što su vjerovali u mene i na meni je opravdati povjerenje. Velika je čast što sam došao u Dinamo, a naravno da mi je, kao i svakome igraču, san dobiti priliku u Ligi prvaka - rekao je Šovšić , a Livaković je dodao:

- Ponosan sam što sam došao u najveći hrvatski klub koji igra Ligu prvaka. Hvala Zagrebu na svemu, dat ću sve od sebe da pomognem Zagrebu na ostanku u ligi, a potom doći u Dinamo. Ne bojim se konkurencije i napravit ću sve da budem prvi golman Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • ko-kores 01.09.2015.

    to je čista mafija,.seltik nije kupio skupljeg igrača od prosječnog šimunovića..jal to malo čudno,,glupi nisu,.znaju da ne vredi nit 2 milje,.osim ako se dobro proda dalje,.hahaha,nešto tu smrdi,nisu tu čista posla,.maqmič opet mulja,.

  • Znamo sve, a zapravo neznamo ništa 01.09.2015.

    Ma ljudi moji nije Maminjo đabe iz Tomislavgrada!

  • hilo 01.09.2015.

    Ma ja sam se uvijek divio tim iznosima ali stvarno je to postalo nestvarno haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare