Obavijesti

Sport

Komentari 210

Zdravko: Šimunović je najveći transfer u Celticovoj povijesti

Zdravko: Šimunović je najveći transfer u Celticovoj povijesti
7

Nama nije ni blizu najveći transfer. Ha,ha,ha, rekao je dobro raspoloženi Zdravko Mamić nakon potvrde da je Jozo Šimunović na liječničkom pregledu u Glasgowu

VIDEO

Jozo Šimunović (21) je u Škotskoj, nakon liječničkog pregleda potpisani ugovor između Dinama i Celtica postat će važeći, objavio je maksimirski klub na službenoj stranici i potvrdio ono o čemu se pisalo posljednjih dana.

Iako Dinamo nije objavio visinu transfera, škotski izvori tvrde da je Dinamo prihvatio ponudu od oko sedam milijuna uz dodatne bonuse.

- Šimunović je na liječničkom u Glasgowu i to je najveći transfer u povijesti Celtica, nama nije, hahaha. Ali toliko smo se zaštitili da ćemo dobiti velik postotak od budućeg transfera, a vi znate da manje više iz Celtica svi idu u Premiership za 20-ak milijuna eura. Tako će i Jozo - rekao je Zdravko Mamić i dodao:

- Gazda Celtica bio je u Maksimiru i rekao mi je da žele kopirati Dinamo i učiti od nas. Za nas je prijelazni rok završen. Nema više dolazaka ni odlazaka - rekao je Mamić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:35


Livaković i Šovšić: Sretni smo jer smo u najboljem klubu

Dinamo je predstavio dva posljednja pojačanja za Ligu prvaka. "Tramvajem" su stigli iz Zagreba i Lokomotive Dominik Livaković i Damir Šovšić.

GNK Dinamo

- Livakovićev transfer je rekordan što se tiče golmana u HNL-u, 500.000 eura. Ovo je lijep dan za Dinamo kao klub i kao obitelj. Dominik Livaković je apsolutno najbolji golman naše lige, ima tek 20 godina i perspektivan je te na njemu gradimo budućnost. On će ostati u Zagrebu na posudbi, a onda ćemo vidjeti - rekao je Zdravko Mamić i dodao:

- Šovšić je jedan od najboljih igrača naše lige već dugo godina, ima 200-tinjak službenih utakmica u prvoj ligi sa samo 25 godina i bit će važan igrač. Naravno, u veznom redu imamo puno kvalitetnih igrača, ali mi ne gradimo Dinamo za utakmicu koja nas čeka za dva tjedna nego za puno dulje.

Igrači su bili uz Zdravka na predstavljanju.

- Dinamo je najveći klub na ovim prostorima, hvala ljudima u klubu što su vjerovali u mene i na meni je opravdati povjerenje. Velika je čast što sam došao u Dinamo, a naravno da mi je, kao i svakome igraču, san dobiti priliku u Ligi prvaka - rekao je Šovšić , a Livaković je dodao:

- Ponosan sam što sam došao u najveći hrvatski klub koji igra Ligu prvaka. Hvala Zagrebu na svemu, dat ću sve od sebe da pomognem Zagrebu na ostanku u ligi, a potom doći u Dinamo. Ne bojim se konkurencije i napravit ću sve da budem prvi golman Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe