To je to što me zanima!

Zdravlje je bitnije: Odgođena utakmica Intera zbog virusa

Tri današnje utakmice Serie A neće se igrati zbog širenja koronavirusa na sjever "čizme". Odgođeni su tako susreti Atalante i Sassuola, Verone i Cagliarija, te Intera i Sampdorije...
Vidi originalni članak

Više od 70 ljudi u Italiji zaraženo je korona virusom, a ponajviše je pogođena regija Lombardija gdje vlada pravi kaos. Vlasti su zatvorile škole, vrtiće, trgovačke centre, a sada su zabranili i odigravanje utakmica. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri današnje utakmice Serie A neće se igrati zbog širenja koronavirusa na sjever "čizme". Odgođeni su tako susreti Atalante i Sassuola, Verone i Cagliarija, Intera i Sampdorije te Torina i Parme. Novi termini utakmica bit će određeni naknadno.

Osim te tri utakmice odlukom tamošnje ministarstvo zdravstva objavilo je obustavljanje svih sportskih aktivnosti, odnosno javnih sportskih okupljanja u regijama Veneto i Lombardija. Dakle, u tim regijama se osim utakmica Serie A, neće igrati ni ligaški susreti Serie B, Serie C i Serie D.

Korona virus se prije nekoliko dana pojavio u Italiji, a do sada su preminule dvije osobe. Epicentar zaraze u Kini polako jenjava, ali zato se sve više širi prema Europi. U Njemačkoj je zaraženo 16 osoba, a u Francuskoj 12.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 23.02.2020.

    Pa jel to s osobe na osobu skace ili kako?

  • jozo biber 23.02.2020.

    jel i Wanda u karamteni ;)

  • nero1234 23.02.2020.

    Znaći LISAC i himnu ostavljamo i masone u buduće jašemo KORONU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare