To je to što me zanima!

Ždrijeb LP: Modrić na Lovrena, Subašić na Jedvaja, Barçi PSG

Luka Modrić odmjerit će snage s Dejanom Lovrenom u ovosezonskom izdanju LP. Marija Mandžukića očekuju dvoboji protiv Juventusa, a Tin Jedvaj ide na Subašića...
Vidi originalni članak

Real Madrid Luke Modrića i Liverpool Dejana Lovrena igrat će u skupini B ovosezonske Lige prvaka, odlučeno je na ždrijebu grupne faze održane u četvrtak u Grimaldi Forumu u Monacu. Na Bernabéuu i Anfieldu mogu biti zadovoljni plesom kuglica jer su im druga dva protivnika Basel i novak u najelitnijem europskom klupskom natjecanju, Ludogorec.

Ivan Rakitić sa svojom će Barcelonom zaigrati u skupini F uz Paris Saint-Germain te Ajax. Da to ne bude potpuna skupina klubova u kojima igra ili je igrao Zlatan Ibrahimović, pobrinuo se APOEL koji je spojen s njima, a ne Zlatanov klub u kojem je počeo karijeru, Malmö.

Kapetan Šahtara Darijo Srna vodit će "rudare" kroz skupinu H u kojoj su Porto, Athletic Bilbao i BATE Borisov. Monaco Danijela Subašića, vjerojatno najneugodniji klub iz četvrte jakosne skupine, spojen je s Benficom, Zenitom i Bayerom Tina Jedvaja i Darija Krešića.

Ždrijeb je spojio i neke stare znance iz prošle sezone. Bayern, Manchester City i CSKA Moskva, koji su u istoj fazi ovog natjecanja igrali lani, druže se s Romom u skupini E, Chelsea će opet na Schalke u skupini G u kojoj su i Sporting te Maribor, baš kao i Arsenal na Borussiju Dortmund. Osim Njemaca, na putu prolaska u osminu finala "topnicima" će stajati još jedan turski klub, ovaj put Galatasaray, te belgijski Anderlecht.

Skupina A: Atlético Madrid, Juventus, Olympiacos, Malmö

Skupina B: Real Madrid, Basel, Liverpool, Ludogorec

Skupina C: Benfica, Zenit, Bayer Leverkusen, Monaco

Skupina D: Arsenal, Borussia Dortmund, Galatasaray, Anderlecht

Skupina E: Bayern, Manchester City, CSKA Moskva, Roma

Skupina F: Barcelona, Paris Saint-Germain, Ajax, APOEL

Skupina G: Chelsea, Schalke 04, Sporting, Maribor

Skupina H: Porto, Šahtar, Athletic Bilbao, BATE Borisov

Idi na 24sata

Komentari 137

  • micek 23 30.08.2014.

    Real Madrid osvaja ligu prvaka!

  • nocni_kupac 29.08.2014.

    U kojoj je grupi GNK Dinamo? Nigdje ne procitah??????

  • Scouser96 29.08.2014.

    odlična skupina za LFC,vidim da vas dosta podcjenuje Liverpool jači smo nego prošle sezone sad sa Balotellijem i Lallanom kad uđu u momčad i ne vidim zašto se nebi mogli nosit sa Realom,barem pobjeda na Anfieldu ali Real je ipak prvak europe,povijest je na strani LFC-a tri utakmice tri pobjede i bez primljenog gola uključujući i finali iz 1981.

Komentiraj...
Vidi sve komentare