To je to što me zanima!

Ždrijeb RG-a: Čilić na Haasea, Đoković i Nadal u četvrtfinalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U prvom kolu RG-a Čilić igra protiv Haasea, Ćorić protiv Querreyja, Karlović protiv Baghdatisa, Dodig protiv Štěpáneka, Vekić protiv Garcije, Lučić-Baroni protiv Davis
Vidi originalni članak

Dva dana uoči početka drugog Grand Slama sezone, Roland Garrosa, u Parizu je određen ždrijeb glavnog turnira.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić , ujedno i deveti nositelj, u prvom kolu igrat će protiv Nizozemca Robina Haasea s kojim ima stopostotan omjer (3-0). Ivo Karlović , 25. nositelj, na startu turnira susrest će se s hrvatskim zetom Marcosom Baghdatisom , suprugom Karoline Šprem . Cipranin je dobio dva meča protiv Diva sa Šalate, a Karlović jedan.

Bornu Ćorića , koji je na sjajan način najavio svoj prvi seniorski Roland Garros ulaskom u završnicu turnira u Nici, očekuje dvoboj protiv Amerikanca Sama Querreyja s kojim još nije igrao, baš kao ni Ivan Dodig protiv Čeha Radeka Štěpáneka .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi reket svijeta Novak Đoković na startu je dobio neugodnog Finca Jarkka Nieminena . Kako je Rafael Nadal postavljen za šestog nositelja, moguće je da se susretne sa Srbinom već u četvrtfinalu. Roger Federer kao drugi nositelj RG će otvoriti s kvalifikantom.

Kod tenisačica Ana Konjuh igrat će protiv kvalifikantice, Donnu Vekić očekuje Francuskinja Caroline Garcia , a Mirjanu Lučić-Baroni Amerikanka Lauren Davis . Petra Martić izborila je glavni turnir svladavši Terezu Mrdežu u trećem kolu kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • babo0079 23.05.2015.

    ma cilic to osvaja hahahaha

  • lovac_u_mutnom 23.05.2015.

    Nema sta ovaj RG biti zanimljiv. Nole ako set izgubi to ce biti iznenadjenje. ..

  • Realist23 22.05.2015.

    slazem se ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare