To je to što me zanima!

Ždrijeb Wimbledona: Čilić ide na Moriyu, Karloviću Ymer...

Naš najbolji tenisač Marin Čilić Wimbledon će otvoriti protiv Japanca Moriye. Ivo Karlović u prvom kolu igra protiv Ymera, a mladi Borna Ćorić protiv Stakhovskog
Vidi originalni članak

Marin Čilić postavljen je za devetog nositelja Wimbledona, a danas je saznao i svog prvog protivnika. Treći Grand Slam sezone najbolji će hrvatski tenisač otvoriti protiv Japanca Moriye. No već nakon toga mogao bi se sudariti s Isnerom, dok bi u četvrtom kolu mogli gledati reprizu finala US Opena s Nishikorijem. Prođe li to, čeka ga Đoković.

Ivo Karlović kao 23. nositelj u prvom će kolu igrati protiv švedskog tenisača Ymera, a prođe li to, mogao bi igrati protiv Dolgopolova, Tsonge, Murraya, Nadala.

Treći naš predstavnik u muškoj konkurenciji je Borna Ćorić. Mladi hrvatski tenisač već na otvaranju ima Stakhovskog, u drugom kolu mogao bi na Seppija, a u trećem bi ga mogao dopasti domaći tenisač Andy Murray.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • radamelfalkao 27.06.2015.

    Iz Međugorja sam i Marin mi je susjed , navijam za njega i previše , samo teško da ima šanse protiv brutalno dobrog Morye.

  • KajDa 26.06.2015.

    ja se nadam da ce borna iznenadit (ponovo) :D

  • depravedscum 26.06.2015.

    Tezak zdrijeb za nase tenisace. Marin bi vec u trecem kolu mogao izletjeti, Karlo u drugom od divljeg Ukrajinca Dolgopolova, mladi lav Coric ce odmjeriti snage s Federerovim krvnikom iz 2013. i ne moze jednostavno biti favorit u tom mecu. Djokovic ce vec u prvom kolu imati glavobolje protiv Kohlschreibera pogotovo ako ce imati malcice slabiji dam, a Nijemac bude nadahnut (mozda se ponovi 2003. i slucaj Karlovic-Hewitt?). Sto se tice najveceg Rogera, u drugom kolu Sam Querrey bi mogao zadati odredjenih problema svojim servis bombama, u 1/4 finalu Berdych, u velikom polufinalu moguc protivnik Murray. Ana Konjuh ima sanse da se domogne drugog tjedna, prvo kolo joj nosi defanzivku Cornet (dobila je prosle godine Serenu u Wimbledonu, no vjerujem da nasa mlada tigrica moze otpuhati Francuskinju) pa pobjednica Mitu/Govortsova

Komentiraj...
Vidi sve komentare