To je to što me zanima!

Zebec više nije na 'hlađenju': U Koprivnici će biti glavni sudac

HNS je objavio popis službenih osoba za utakmice 22. kola 1. HNL, ali i za odgođeni susret Gorice i Rijeke. Tu će utakmicu suditi Tihomir Pejin, a vraća se i Mario Zebec koji će biti VAR sudac na susretu Osijeka i Rijeke
Vidi originalni članak

Nakon dvojbenih odluka na susretu Gorice i Dinama (3-4) te Dinama i Hajduka (3-1) sudac iz Cestice kraj Varaždina Mario Zebec se vraća. Bit će glavni sudac na susretu Slaven Belupa i Šibenika koji se igra u Koprivnici.

LOŠE ODRAĐEN DERBI Kontrolor suđenja: Zebec je dva puta pogriješio u jednoj situaciji

Nedugo nakon toga bit će VAR sudac na susretu Osijeka i Rijeke, dok će AVAR sudac biti Bojan Zobenica. Glavni sudac će biti Duje Strukan koji će par dana prije biti VAR sudac na susretu Gorice i Osijeka.

Na tom će susretu glavni sudac biti Tihomir Pejin koji je degradiran s 'elitne' liste u prvu skupinu sudaca HNS-a, a Dario Bel je dobio status 'elitnog'. Nadalje, još nije poznato kad se, i ako se, vraćaju Marko Matoc i Igor Pajač, a na listama nema ni Gorana Gabrila Ivana Vučkovića koji ne sude nakon što ih je prozvao Damir Mišković. 

HNS ODLUČIO Pajač, Zebec i Matoc neće suditi do daljnjega! Dinamo bez kazne

Nakon što Pejin odsudi susret Gorice i Osijeka, bit će glavni sudac u Puli na utakmici Istre 1961 i Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • miroslav2424 17.02.2021.

    SRAMOTA, otvoreno se sudi za DINAMO I RIJEKU.

  • DENIS.NAD 17.02.2021.

    Kako???????

  • KEŠŠ 17.02.2021.

    Strukan opet sudi Osijeku..već 5 puta do sada. I Osijek uvijek pobijedi i ima penal ili kao u susretu s Dinamom Strukan zaboravi suditi čisti penal za Dinamo. A nije se proslavio niti na zadnjoj utakmici Varaždina i Lokomotive. A Bel dobije nagradu jer nije sudio dva penala za Dinamo u susretu s Šibenikom. Ma bravo !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare