To je to što me zanima!

'Nema više nikakvog povratka na Tour, a niti u reprezentaciju'

Više od 2000 gledatelja pozdravilo je Ivaniševića u Domu sportova. S Marinom Čilićem je tražio prolaz u četvrtfinale no protiv Slovaka Polaseka i Zelenaya nije išlo
Vidi originalni članak

Dobro je, nisu nas baš nabili. Malo sam zaštekao na servisu, malo me je i noga boljela, ali na kraju nije bilo loše. Ajme, da sam samo 10 posto bolje servirao, dobili bi meč, rekao je Goran Ivaniševića nakon što se nakratko, na samo jedan dan, vratio na Tour.

Više od 2000 gledatelja pozdravilo je bivšeg wimbledonskog pobjednika u Domu sportova. Zajedno sa Marinom Čilićem tražio je prolaz u četvrtfinale, ali protiv Slovaka Polaseka i Zelenaya, aktualnih pobjednika Umaga, jednostavno nije išlo. Na trenutke je podsjetio na blistave trenutke dok je bio drugi tenisač svijeta…

- Je, pa nisan zaboravio igrati tenis – našalio se Zec i nastavio:

- Nema više nikakvog povratka na Tour. Dovoljno je bilo samo jednom. Imam ja svoje starce na Senior Touru. Ovo je bila sjajna priprema.

Netko je spomenuo Davis Cup…

- Haha, ma ni govora. Ja sam svoje odigrao u singlu, ali i u parovima. Imamo mi jako dobru reprezentaciju, tu su Karlović, Čilić i Dodig, svi mogu sjajno igrati i u parovima.

Potom je malo iskritizirao svog partnera.

- Marinov servis mora biti bolji, a pogotovo voleji. Mora forsirati, jer Federer, Nadal i Đoković su se odvojili i mora se priključiti – rekao je Goran, a potom se okrenuo Čiliću:

- Mali, jel se slažeš?

Marin se samo nasmijao:

- Da, generale!

Čilić je bio sretan što je opet igrao u paru s uzorom.

- Igrali smo jednom davno skupa, bilo je to prije šest godina i stvarno je bio gušt opet igrati sa Goranom - zaključio je Marin Čilić nakon što su 7-6 (4), 6-4 izgubili prvo kolo parova na PBZ Zagreb Indoorsu.

I dok je Goran napuštao konferenciju za tisak, nije se oslobodio misli o lošem servisu:

- Idem sad trenirati. Nabacit ću jedno 1000 servisa!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • grebonja 02.02.2011.

    Goran je bio i ostao legenda. Ne moze se niti očekivati da nakon tolike pauze od profi igranja, dobiju meč tek tako. A ti jankec, ako nemaš ništa pametno za reći, bolje nemoj ništa komentirati.

  • tc1950 02.02.2011.

    najdrazi sportas poslje drazena mi je Goran, uvijek bio i ostao. Kako je bilo lijepo s njim. onaj wimbledon 2001. mi je drazi nego ista drugo. a ovdje neki samo pljuju po svakome, sta ste vi ostvarili u zivotu??? I Cilic je 100 puta bolji od Karlovica, molim vas, kakav Karlovic???

  • jankec 02.02.2011.

    ivanisevic mora da je projebo sve novce na svoje kurvanje pa se sada vraca nazad u tenis al niki kurac vise od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare