To je to što me zanima!

Zec: Siguran sam da ćemo pobijediti Hajduk bar 1-0

Šibenčani najavljuju pobjedu u drugoj utakmici finala Kupa Hrvatske. Domaćim nogometašima je u uzvratnoj utakmici dovoljna i minimalna pobjeda 1-0
Vidi originalni članak

Uoči druge finalne utakmice Kupa Hrvatske koja se u srijedu igra na Šubičevcu nogometaši Šibenika priznaju nervozu, ali isto tako vjeruju u pobjedu na domaćem terenu. Smatraju da su u svim ovosezonskim susretima s Hajdukom uspješno parirali uglednijem protivniku i odigrali ravnopravne utakmice. Očekuju da će im velika želja te zajedništvo igrača i publike na domaćem terenu donijeti prevagu.
- Sada želimo odigrati što bolju utakmicu,  ponovno svima pokazati da smo tu gdje jesmo jer smo to zaslužili. Imali smo dobre partije u cijeloj sezoni i vjerujem da će moji suigrači zajedno sa mnom Hajduku pokazati pravo lice. Stoga ne sumnjam da ćemo uspjeti postići taj gol i sačuvati 1-0 do kraja utakmice - rekao je napadač Šibenika Ermin Zec. Trener Karačić također je pun optimizma i vjere u svoju momčad.
- Moramo doći do pobjede kako bi se izjednačili u pobjedama iz posljednjih susreta s Hajdukom. Vjerujem da ćemo uza sve probleme koje imamo donijeti veliko zadovoljstvo gradu Šibeniku, klubu i sami sebi. Moramo biti na jednom visokom nivou, iako imamo problema. Jurčević je ozlijeđen, Alispahić ima tri žuta,  Bačelić je načet s ramenom, Fuštar s gležnjem... Financije i ne spominjemo. Puno problema, ali ih za sutrašnju utakmicu sve zaboravljamo. Stat ćemo spremni nasuprot Hajduka, koji je veliki klub, institucija. Imaju rezultate, igru, imaju tradicuju, imaju novac, a mi imamo samo želju da uzmemo taj trofej - rekao je trener Šibenčana Branko Karačić.
O sastavu i formaciji nije želio govoriti. Tek je najavio 'ofenzivniju varijantu'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mirni1 04.05.2010.

    e nebute.......... tek buš možda sad shvatil da igraš u maloj sredini i malom klubu

  • plavocrni 04.05.2010.

    baš bi mi bilo drago da šibenik uzme ovo...

  • possesed 04.05.2010.

    ..samo s tobom Šibeniče moj!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare