To je to što me zanima!

Žejlko Pavličević: Zaslužili smo pozivnicu za NLB ligu

Mislim da je presudilo više čimbenika: osvojili smo Ćosićev Kup, nastupamo u Europi i imamo talentiranu momčad, rekao je trener Zagreba
Vidi originalni članak

Dugo nismo znali tko će nam biti konkurent. Da je bila riječ o Bosni, možda bi i drukčije završilo, ali pozivnica zasluženo ide nama, poručio je s odmora u Grčkoj trener Zagreba CO Željko Pavličević nakon što je skupština udruge Sidro, koja upravlja regionalnom košarkaškom ligom, preostalu pozivnicu za sudjelovanje dala zagrebačkim “mravima”.
Prvu pozivnicu odavno je dobila podgorička Budućnost, a za drugu su, uz Zagreb, konkurirali Široki Prima pivo i Igokea iz Aleksandrovaca.
- Mislim da je presudilo više čimbenika: osvojili smo Kup Kreše Ćosića, nastupamo u Europi (novoformiranom EuroChallengeu, op.a.), imamo talentiranu momčad, gradimo novu dvoranu - nabrajao je Pavličević i dodao da je još prije njegova dolaska klub pokazao velik potencijal.
- Uprava radi izvanserijski. Odlično smo odradili sportski i administrativni dio i pokazali da smo sjajno organizirani. To je presudilo.
Zasad je u Trnsko od pojačanja stigao samo iskusni Dženan Rahimić. Rade na dovođenju Andreja Štimca iz Zadra, a kao prinove spominju se i talentirani klinci iz Šibenika - Drezga i Petković.


NEMA VIŠE ČETVRTFINALA I SMANJENJA BROJA KLUBOVA

Skupština Sidra odlučila je i da se zbog promjena u kalendaru Eurolige, koja je ubacivanjem četvrtfinalne serije na tri pobjede uzela mnogo proljetnih termina, u NLB ligi iduće sezone neće igrati četvrtfinalne utakmice nego će najbolje četiri momčadi iz osnovnog dijela prvenstva izravno na Final Four. Iz istog razloga iz kalendara su izbacili i All Star utakmicu, a do daljnjeg su odgodili raspravu o smanjenju broja klubova sa 14 na 12.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare