To je to što me zanima!

Zekić nakon poraza od Dinama: Žao mi je što je utakmica bila gotova već nakon 25 minuta

Prvih pola sata igrali smo jako dobro, zabili smo tri gola i na tim krilima mirno priveli utakmicu kraju, rekao je Željko Kopić nakon prve ligaške pobjede na klupi Dinama
Vidi originalni članak

Dinamo je slavio protiv Slaven Belupa s 3-0 u 19. kolu HT Prve lige i tako se vratio na treće mjesto na tablici, koje je privremeno bilo u vlasništvu Hajduka. Nakon odlične predstave protiv West Hama, ali i ligaškog poraza protiv Hajduka, 'modrima' je danas pobjeda bila 'pod mus'. A do nje su i lagano došli. Andrić je zabio u 13. za 1-0, a do 25. je na semaforu već stajalo 3-0, ispostavilo se - konačan rezultat.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvih pola sata igrali smo jako dobro, zabili smo tri gola i na tim krilima mirno priveli utakmicu kraju. Minutažu smo također podijelili tako da sam sam i s time zadovoljan - rekao je nakon utakmice Željko Kopić kojemu je ovo bila prva ligaška pobjeda na klupi zagrebačke momčadi.

Dinamo je igrao 'Gegenpressing', odnosno: otmi loptu čim je izgubiš. S takvom se taktikom Koprivničani nisu mogli nositi.

KOMENTAR Oršić i Ristovski prodisali, pred Dinamom je tjedan istine...

- To je nešto na čemu ja inzistiram. Puno je utakmica, zato sam odlučio malo zarotirati s igračima koji nisu u natjecateljskom ritmu, Imamo još dvije utakmice, moramo protiv Istre biti na još višoj razini.

Dinamova formacija 4-3-3 nije preferirana od strane sadašnjeg trenera dok je radio u drugim klubovima. Kopić tvrdi da se prilagodio.

Nakon one prve utakmice (poraz od Hajduka, op.a) išao sam vidjeti što je optimalno za momčad. Nije važno što ja volim ili preferiram, nego ono što je najbolje za momčad - zaključio je strateg Dinama.

PETKOVIĆ UPITAN Sa Slavenom je Dinamu uzeo naslov, a sad je na drugoj strani

Zoran Zekić, s druge strane, mogao je biti sretan rezultatom. Jer nakon prvih 25 minuta bilo je za pretpostaviti da će Slavenova mreža biti i punija.

- Krenuli smo u utakmicu bez devet igrača, uskoro ostali bez desetog kad se ozlijedio Kvržić. Nismo mogli parirati Dinamu. Primili smo brzo golove, malo se taktički igrači i ja nismo razumijeli... Zadovoljan sam igrom u drugom dijelu i kako su se dečki postavili na travnjaku iako je i Dinamo spustio intenzitet. Uz pet izmjena plašio sam se da ne stradamo još više. Žao mi je što smo danas završili utakmicu nakon 25 minuta - bio je iskren trener Slavena.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Cigalj 13.12.2021.

    Skinu si gace za saku judini dukata

  • Slavonka60 13.12.2021.

    Dinamo ili Osijek, veselim se njihovim pobjedama. Srcem i dušom u Slavoniji jer sam rođena tamo. Moj Zagreb, tak imam te rad..dva srčeka, jedno plavo za Dinamo💙i jedno crveno za Osijek❤.

  • 12.12.2021.

    zamisli kad ti na klubic dodje 2 navijaca i kamerman kolko je zanimljiv praznimir

Komentiraj...
Vidi sve komentare