To je to što me zanima!

Zekić nikad bliže otkazu! Ivan Meštrović: Nisam siguran ni ja

Predsjednik i ja dogovorili smo se da u iduća dva tjedna napravimo potpunu mobilizaciju momčadi i da se probamo izvući iz ove situacije, rekao nam je Osijekov trener Zoran Zekič
Vidi originalni članak

Želimo da Zekić postane naš Alex Ferguson ili Guy Roux - rekao nam je nedavno Osijekov predsjednik Ivan Meštrović.

No, za to je ipak važan jedan preduvjet: rezultat.

Osijek je trenutačno u krizi, nakon poraza od Rijeke 3-1 Meštrović je pozvao Zekića u ured...

- Bio je to uobičajen razgovor mene i predsjednika. Situacija nije dobra, dogovorili smo se da u iduća dva tjedna napravimo potpunu mobilizaciju momčadi i da se probamo izvući iz ove situacije - rekao nam je kratko Zekić.

Meštrović je bio nešto rječitiji:

- Nije bilo nikakvog sastanka, samo razgovor mene i Zorana, koji je uobičajen nakon svake utakmice na koju mogu doći. Svjesni smo kakva je situacija, ali Osijek je među prva tri u ligi i u polufinalu smo kupa, to je bilo među zacrtanim rezultatskim ciljevima ove sezone. Hoće li Zoran voditi iduću utakmicu? Može se razboljeti, pa ne biti na klupi, a ja u ovom trenutku nisam vidovit da to znam. On je dugo u klubu, dugo je trener, ali ništa u životu nije previše sigurno. Nije sigurna ni moja poizicija, a kamoli nečija druga - rekao je predsjednik Osijeka.

Zekić bi trebao dobiti još utakmicu-dvije da pokuša podići momčad i da Osijek proigra sukladno očekivanjima. Ako se to ne dogodi, Osijek će tražiti novog trenera.

Jer Meštrović je ostavio takav dojam da klub razmišlja dugoročno, a ne samo o iduće dvije-tri utakmice, da će se sigurno testirati i bilo javnosti, navijača, pa će tada biti donesena odluka.

Iduće su utakmice nakon reprezentativne stanke kod kuće protiv Gorice (ponajboljeg gosta lige), pa gostovanje u Zaprešiću, i potom Hajduk na Poljudu i Dinamo u kupu.

Jasno je da Osijek do kraja sezone mora biti bitno bolji nego što je zadnjih tjedana, da bi Zekić dočekao Hajduk i Dinamo...

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zoran1973 18.03.2019.

    Mestrovicu ne se.. Proda si sve igrače, nisi dovea adekvatne zamjene i ti bi trebao napustit klub. Zekić radi dobar posao sa onim šta ima.

  • f14 18.03.2019.

    Q club na aparatima ako Zekic napusti Osijek

  • bedak11 18.03.2019.

    Ovaj lik mi ima facu kao da je star izmedu 4 i 54 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare