To je to što me zanima!

Zekić o transferu Baraća: Dva doktora bila 'za', jedan 'protiv'

Njega su pregledali liječnici u Ajaxu, dva od tri su potpisala, ali treći nije htio. Oni su na oprezu zbog toga što im se nedavno igrač srušio na utakmici, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić
Vidi originalni članak

Zoran Zekić je s Osijekom u Europskoj ligi ove sezone već izbacio dva poznata nogometna imena. Babbela, koji vodi Luzern, i Cocua, koji vodi PSV. Sad ga čeka Fink, trener Austrije u play-offu Europske lige.

- Protiv Austrije imamo veliku priliku, ali svjesni smo da je riječ o momčadi koja je prošle godine igrala u skupini ovog natjecanja. Pa odigrala je 3-3 s Romom u gostima - upozorava trener Osijeka Zekić.

Protiv Austrijanaca ne može računati na Mudražiju, koji ima tri žuta kartona, a mogao bi zaigrati Mateo Barać, kojemu je na kraju propao transfer u Ajax. Nizozemski klub odustao je nakon što jedan od tri liječnika nije htio potpisati suglasnost.

- Naši liječnici su ga pregledali, nema nikakvih anomalija - rekao je Zoran Zekić i dodao:

- Njega su pregledali liječnici u Ajaxu, dva od tri su potpisala, ali treći nije htio. Oni su na oprezu zbog toga što im se nedavno igrač srušio na utakmici - rekao je Zekić.

Abdelhak Nouri (20) srušio se na prijateljskoj utakmici Ajaxa i Werdera u predsezoni. Liječnici su ga oživljavali na terenu, jako mu je oštećen mozak i nikad više neće zaigrati. Nouri nikad nije imao zdravstvenih problema, a prošao je sve preglede u nizozemskom klubu pa su zato posebno oprezni u Ajaxu.

- Ma s Baraćem nema nikakvih problema. On nakon povratka iz Nizozemske izgleda odlično. Još ću vidjeti hoće li igrati protiv Austrije - rekao nam je Zekić. 

Opet je velika navala na utakmice, očito će stadion ponovno biti odlično popunjen.

- Raspitivao sam se o Austriji kod naših ljudi koji rade tamo. Rekli su mi puno zanimljivih stvari, a jako su mi pomogle i video snimke - dodao je Zekić, koji je Veliku Gospu proveo u Aljmašu, u najpoznatijemu marijanskom svetištu u Slavoniji gdje se išao pomoliti Gospi. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tomicalomica 16.08.2017.

    Baš me zanima jel bi Ohanza prošao liječnički u jednoj od liga petice? Navodno da je čovjek imao nekoliko transplantacija do sada i to sumnjivih ( rezervni dijelovi na crnom tržištu) i kao takvog ga hajduk masno platio a Baraća nisu htjeli?

  • Povraćotina 15.08.2017.

    Kaj nije Hajduk na vrijeme prepoznao ovog "talenta" sa srčanom manom? Zar niste po njima pljuvali zašto nisu htjeli baraća?

  • pakikpokik 15.08.2017.

    pa zar nije bio kriv netko iz Dinama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare