To je to što me zanima!

Zekić se zahvalio na ponudi, na klupu će bivši trener Hajduka?

Sve je slično kao i prije deset mjeseci, i tada je (poslije odlaska Jakirovića) glavni kandidat za preuzimanje Gorice bio Siniša Oreščanin. No, čini se kako će sada dočekati 'svojih pet minuta'...
Vidi originalni članak

Gorica je prilično iznenađujuće proteklih dana ostala bez čelnih ljudi struke, dvojice Litavaca sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa i trenera Valdasa Dambrauskasa. Mindaugas Nikoličius trebao bi vrlo brzo preseliti na Poljud, dok je Valdas Dambrauskas preuzeo bugarski Ludogorec.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predsjednik Gorice Nenad Črnko tako je krenuo u potragu za novim trenerom, čovjekom koji će trećeplasiranu momčad Prve HNL do kraja proljetnog dijela sezone probati odvesti do prvog europskog nastupa u klupskoj povijesti. Naravno, Gorica je sada "in", oko kluba se vrte brojni kandidati, a čini se kako je priča spala na samo dva imena - Zorana Zekića i Sinišu Oreščanina.

Ipak, kako saznajemo Zoran Zekić je nakon prospavane noći dobro odvagnuo mogućnost preuzimanja ambicioznog hrvatskog prvoligaša, te se čelnicima kluba zahvalio na ponudi. I to bi moglo značiti kako će već sljedećih dana Goricu preuzeti bivši trener Hajduka Siniša Oreščanin. 

Zanimljivo, Siniša Oreščanin je bio jedan od glavnih kandidata za preuzimanje Gorice (poslije odlaska Jakirovića) i u veljači 2020. godine, ali onda je na klupu zasjeo baš Valdas Dambrauskas. Deset mjeseci kasnije priča je gotovo identična, Gorica opet traži trenera, a Oreščanin im je sada prva opcija. 

- Ne mogu vam ništa još potvrditi - javio nam se WhatsApp porukom tijekom dana Siniša Oreščanin. No, gdje ima dima, ima i vatre...

Idi na 24sata

Komentari 37

  • doormat 03.01.2021.

    Mogu li ja na klupu Hajduka? nisam ništa gori od predhodnika, biti ću redoviti na crti.

  • zagraj 03.01.2021.

    Oraščanin je top trener za bilo koji klub u Hrvatskoj,u Hajduku je imao peh kaj je odmaral neke igrače bez veze,on je shvatio gdje je greška,u njegovo vrijeme je ajduk bio i prvi2-3 kola

  • biberrr 03.01.2021.

    I Oreščanin i Zekić su vrlo kvalitetni treneri,ne bi pogriješili niti s jednim. Zekić je radio odličan posao u Osijeku i bitno dignuo klub,a Oreščanin je također bio odličan u Hajduku,olako su ga najurili zbog Gzira Uniteda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare