To je to što me zanima!

Zekić: Zvučat će smiješno nakon 3-0 da smo bili bolji 60 minuta; Tomić: Treba vjere i strpljenja

Mislim da zaista jesmo. Nismo bili konkretni, a imali smo velik broj šansi. Imali smo nakon prvog poluvremena 10-3 u udarcima. Nakon drugog gola vidljivo smo pali, priznao je trener Slaven Belupa
Vidi originalni članak

U 26. kolu HT Prve lige Rijeka je na Rujevici slavila protiv neugodnog Slaven Belupa. Koprivničani su i danas odigrali fantastično prvo poluvrijeme, no bolju igru nisu uspjeli kapitalizirati na travnjaku. Domaćin je na koncu zabio tri gola u drugom dijelu i došao, na prvi pogled, do lagane pobjede.

- S pravom sam govorio da je Slaven ozbiljna, kvalitetna, rastrčana momčad. U prvom dijelu nismo bili dobri, energetski smo bili prazni, kasnili smo na druge lopte, nismo mogli izdržati duele, Slaven je tu bio bolji. U drugom smo poluvremenu napravili pravovremene zamjene i ulaskom Čerina uspostavili još veću kontrolu i rezultat toga su bili ti golovi - rekao je trener Rijeke Goran Tomić.

NOVA FUNKCIJA Slaven kao Dinamo i Osijek: Zekić menadžer engleskog tipa

Slaven je bio opasnija momčad u prvom dijelu, no u drugom su poluvremenu Drmić (dvaput) i Čerin potopili goste.

- Upozoravao sam da treba biti strpljiv. Utakmica se igra 90 utakmica i samo treba vjere i strpljenja pa to sve dođe na mjesto. Kup Imamo četiri dana za pripremu, dobro ćemo se regenerirati i analizirati i naravno, nadamo se prolasku u finale - zaključio je Tomić.

Duboko je razočaran nakon utakmice bio Zoran Zekić, pod kojim Slaven Belupo djeluje impresivno, a u posljednjih 12 utakmica, gubio je utakmice samo od 'velike četvorke'.

- Nakon 3-0 reći da smo bili bolji 60 minuta, zvučat će smiješno, ali mislim da zaista jesmo. Nismo bili konkretni, imali smo velik broj šansi. Imali smo nakon prvog poluvremena 10-3 u udarcima. Drugo poluvrijeme ne mogu reći da smo ušli loše, opet je bilo dobro. Ulaskom Čerina malo su nas tu poremetili, mi se nismo nismo snašli, pao je taj gol kako je pao, isto iz naše greške, a ova dva gola iz prekida. To sam već iskomentirao s igračima bez obzira na kvalitetu Rijeke. U oba slučaja smo bili u višku i napravili taktičku nedisciplinu. Ovaj tjedan radili smo prekide dva puta i opet na kraju nismo ispoštivali jedni druge - rekao je trener Slavena pa dodao:

- Nakon drugog gola smo vidljivo pali, imao sam neke zamisli da okrenem sa četiri ako nam bude pozitivan rezultat što je danas bilo neriješeno pa da do kraja probamo nešto napraviti, ali eto, taj drugi gol nas je 'ubio'. Čestitke Rijeci.

KOPIĆ UOČI ŠIBENIKA Dinamova 1000. utakmica u HNL-u: Nije bilo lako igračima, ali znamo da imamo kvalitetu

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Kakamo pomalo? 06.03.2022.

    Slaven čvrst i dobar ali Rijeka je pokazala sve u drugom poluvremenu i manite se statistika..Bravo Rijeko tri boda su doma!

  • pegla4 05.03.2022.

    Dobar je Zeko, šteta što nije uzeo bod.

  • 05.03.2022.

    Dinamo liči na nogometnu momčad tek kad Petkovića potjeraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare