To je to što me zanima!

Zeko i navijači: I prije 24 godine imao je vijest. I tada se slavilo

Ljudi, hvala vam! Živio Dinamo, rekao je Zajec okupljenim Bad Blue Boysima, koji su nastavili pjevati Dinamove pjesme. Prije 24 godine također je imao vijest
Vidi originalni članak

Valentinovo, 14.2.2000. godine. Velimir Zajec izlazi pred više od pet tisuća Bad Blue Boysa pred Maksimirom, diže ruke u zrak i izgovara povijesnu rečenicu: 'Imamo Dinamo!' Bio je to jedan od najvažnijih datuma u povijesti zagrebačkog kluba. Danas, 24 godine kasnije, Velimir Zajec opet je pred navijačima i opet ima vijest, dočekanu kao i tog 14. veljače 2000. godine - eurupcijom!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednako važan datum

Tisuće Bad Blue Boysa pjevalo je satima te kišne nedjelje 10. ožujka pred Maksimirom i čekalo odluku koja je bila povijesna kao i ona na Dinamovo Valentinovo. Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Vratio se legendarni Zeko u klub, pobijedio je, iako je bilo naznaka da bi Barišić i Hanžel mogli napraviti dramu tražeći da se objavi da nema kvoruma i izbaciti ljude sa svoje liste koji su odlučili podržati Zajeca. Kad su shvatili da to neće moći, a sve se već proširilo među navijačima koji su čekali odluku pa je počelo navijanje i prije preglasavanja, bilo je jasno da Dinamo ima novog predsjednika koji, nakon što je 2000. godine objavio da se vraća sveto ime, sad vodi klub u novu eru. Nakon velike pobjede, baš kao i prije 24 godine, Zeko je izašao pred navijače. 

- Ljudi, hvala vam! Živio Dinamo, rekao je Zajec okupljenim Bad Blue Boysima, koji su nastavili pjevati Dinamove pjesme.

Pogledajte dolazak pred navijače

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jake Larson 10.03.2024.

    I prije 24 godine je zeko gricnuo mrkvicu pa završio na dnu

  • bernardi 10.03.2024.

    povijest i hrvateki se ponavljaju i ostaju glupi i nakon 24 godine,,..

  • HerojTito5 10.03.2024.

    to sve ludo u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare