To je to što me zanima!

Žele ga dovesti! Rangersovi su navijači ludi za vođom Osijeka

Navijači bi sigurno bili oduševljeni, što se vidi i iz ankete na stranici Vital Rangers, koja se očito bavi - Glasgow Rangersima, a čak 84% pratitelja škotskog kluba Barišića želi vidjeti pod vodstvom Stevena Gerrarda
Vidi originalni članak

Navijači Rangersa impresionirani su Osijekovim kapetanom Bornom Barišićem, a 25-godišnjak ih je toliko oduševio da ga čak žele vidjeti i u svom dresu!

Lijevi bek bio je jedan od najboljih igrača u prvoj utakmici pretkola Europske lige između Osijeka i Glasgow Rangersa, a igračima Škota Jamieju Murphyju i Jamesu Tavernieru posao je učinio iznimno teškim.

Opasna dodavanja još su jedan od faktora koji je Barišića Škotima predstavio upravo kao igrača koji bi lijevoj strani Rangersa dao novu dimenziju, a prednost su i njegove godine - Borna je itekako dovoljno mlad da bi škotskoj momčadi doprinosio dugi niz godina.

Iako Osijekov igrač vrijedi tek 1,8 milijuna funti prema Transfermarktu, izvjesno je kako bi koštao više od toga, no ništa što Škoti ne bi mogli platiti - pogotovo s obzirom na to da su već izvadili novčanik za Connora Goldsona, a ponudili su i nekoliko milijuna za Jakea Coopera.

Navijači bi sigurno bili oduševljeni, što se vidi i iz ankete na stranici Vital Rangers, koja se očito bavi - Glasgow Rangersima, a čak 84% pratitelja škotskog kluba Barišića želi vidjeti pod vodstvom Stevena Gerrarda!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • trpaj_sirotinju 31.07.2018.

    najbolji bek lige,kad skupi iskustva igranja u jačim prvenstvima mogli bi biti mirni što se tiče tog mjesta u reprezentaciji

  • Prki600 31.07.2018.

    Pa Rangersi ispadaju od Osijeka,ne može Osijek dva puta propuštati šanse.A ako ćemo tako rado bi mi u Osijeku vidjeli Modrića ali svaka kokoš svoj kokošinjac ima.

  • Lud_ko_struja 31.07.2018.

    nije Rangers što je nekad bio, klub u rangu Osijeka u kojem trenutno igra, može on puno bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare