To je to što me zanima!

Žele ga odmah: Trabzon je za Dudua ponudio 2,5 milijuna €

Milliyet piše kako je šesterostruki prvak Turske ponudio Šahtaru 2,5 milijuna eura kako bi Dudu odmah prešao u njihov klub. Sada je prvi potez na ukrajinskom prvaku
Vidi originalni članak

Eduardu da Silvi na ljeto istječe ugovor i već se nekoliko imena vezalo uz njegovo ime oko mogućeg transfera. Spominjali su se Arsenal, Inter i Fiorentina, a čini se kako je Trabzonspor prvi dao konkretnu ponudu.

Tamošnji Milliyet piše kako je šesterostruki prvak Turske ponudio Šahtaru 2,5 milijuna eura kako bi Dudu odmah prešao u njihov klub.

Sada je prvi potez na ukrajinskom prvaku, a ako pristanu na uvjete, onda slijedi i dogovor s hrvatskim reprezentativcem.

Trabzon je nakon Galatasaraya, Fenerbahčea i Bešiktaša najveći turski klub. Prije dvije sezone su posljednji put igrali  Ligu prvaka. Trenutno su na 7. mjestu nakon polovice prvenstva, ali drugoplasirani Galatasaray im bježi samo šest bodova.

Eduardo ove sezone igra relativno često, u 16 utakmica u svim natjecanjima zabio je šest golova, ali dodatna minutaža uoči Svjetskog prvenstva nije naodmet. Pogotovo kada se zna da na otvaranju protiv Brazila ne možemo računati na Mandžukića pa bi on mogao biti prvi izbor.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Rukfas_1 12.01.2014.

    On ce ginuti na prvenstvu protiv brazila a vodstvo tog kluba zna da ce dudu na toj tekmi biti zapazen i da ce mu cijena drasticno skocit. To su za mene pametne i promisljene odluke celnika trabzonspora

  • SWEET CHILD 11.01.2014.

    Ma nek ode u Viole pa da Gomez totalno ispali...! :D

  • chaz michael michaels 11.01.2014.

    poslje svjetskog prvenstva če vrijedit 10 puta više

Komentiraj...
Vidi sve komentare