To je to što me zanima!

Žele li licenciju za 1. i 2. HNL, morat će se još dobro namučiti

Ne podmiri li dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, licenciju neće dobiti ni Cibalija, koja duguje novac bivšem treneru Toplaku. Problema imaju i drugoligaši
Vidi originalni članak

Hrvatski dragovoljac duguje više od milijun kuna poreza, Cibalia bivšim igračima, Vinogradar nema katastarski riješene imovinske odnose, a Zadar ima problema s infrastrukturom. To su poteškoće klubova koji žele licenciju za natjecanje u 1. i 2. HNL-a.

- Dug na klupskom računu postoji, ali na računu s kojeg Dragovoljac posluje bio je dug od 195.000 kuna, koji smo platili. Neće biti problema s licencijom - uvjeren je predsjednik Dragovoljca Ivica Perković.

No klub iz Sigeta dužan je više od milijun kuna poreza. Prema pravilima komisije za licenciranje, ne bi ga smjelo biti uopće. Ne podmiri li dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, licenciju neće dobiti ni Cibalija, koja duguje novac bivšem treneru Samiru Toplaku, a Željko Malčić od Šibenika potražuje gotovo 300.000 kuna. Problema imaju i drugoligaši.

Vinogradar je komisiji dostavio ugovor s gradom o korištenju stadiona koji ne pokriva ni pola zemljišta kojim se klub koristi. A Zelina je navodno “prijavila” pogrešne dimenzije terena, tj. manji je od prikazanog odjelu za licenciranje. Zadar mora uložiti u infrastrukturu, a Zagreb je navodno krivotvorio financijske podatke.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zmar116 09.05.2013.

    Bilo bi interesantno da se Lokomotiva i Dinamo susretnu u Europi...Nije nemoguće...

  • Dr.VK 09.05.2013.

    Zadar nema infrastrukturu. Pa kako je onda prošle godine dobio licencu i nastupio u 1.HNL, kad je očito da ni prošle godine nije imao infrastrukturu. Ili su prošle godine sve imali, a u zadnjih godinu dana to sve razmontirali, pokidali i preinačili. Ne kužim.

  • bootom 09.05.2013.

    Što to u Zagrebu nije krivotvoreno? Pa svi Bosanci, Šiptari, Hercegovci i Dalmatinci koji su se dojebali u Zagreb sami sebe zovu Purgerima. Kaj je to nego krivotvorenje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare