To je to što me zanima!

Želi biti kao Ronaldo, uzeo mu je prezime i prati ga u stopu...

Svaki dan sam u Realovom kampu samo kako bih ga vidio. Gdje god on krenuo, ja idem za njim. I on to zna, kaže Shanta Ronaldo (17) koji je lud za igračem Reala...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronald o idol je mnogima u svijetu, no mladić iz Danske otišao je korak dalje. Shanta Ronaldo ima 17 godina i da, uzeo je Ronaldovo prezime, troši tisuće eura kako bi izgledao kao Cristiano.

I sam priznaje da je to opsesija.

- Nemam pojma koliko sam potrošio pokušavajući biti kao on. Moja opsesija je golema. Zašto to radim? Želim živjeti njegov život, a Cristiano je bogat, poznat i zna živjeti - rekao je Shanta za The Mirror.

Mladić iz Danske prati sve što Ronaldo radi pa kad Portugalac kupi novu jurilicu, eto i njega u istom automobilu. Njegov Twitter prepun je Ronaldovih fotografija.

- Upoznao sam Cristiana i sreo se s njim nekoliko puta. Ne mogu opisati kakav je fantastičan čovjek. Svaki dan sam u Realovom trening centru samo da bih ga vidio. Gdje god on ide, ja idem za njim. I on to zna - kaže Shanta .

- On nije samo moja strast, već i motivacija. Svi u obitelji, čak i prijatelji, zovu me Cristiano Ronaldo. Znaju za moju opsesiju i poštuju to što jesam - dodaje Danac.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • ravnikotari 06.08.2015.

    Cro Cop u glavu.

  • anders and 06.08.2015.

    hahaha, vidi mu obrva, mali je totalno otkacio

  • strmi007 06.08.2015.

    nije njemu lako

Komentiraj...
Vidi sve komentare