To je to što me zanima!

'Želimo u napad, Favre ostaje'

Favreu je ostala godina dana do isteka ugovora, no nagađanja o njegovom odlasku su postala sve glasnija kad je postalo očito da će Dortmund, drugu sezonu zaredom, ostati drugoplasiran iza Bayerna
Vidi originalni članak

Njemačkog prvoligaša Borussiju Dortmund će i sljedeće sezone voditi Lucien Favre, potvrdio je u četvrtak Michael Zorc, sportski direktor kluba. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Borussije Dortmund

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imat ćemo istu ekipu trenera i sljedeću sezonu. Želimo ići u napad - izjavio je Zorc prije zadnje utakmice Borussije na domaćem terenu protiv Hoffenheima u subotu.

Favreu je ostala godina dana do isteka ugovora, no nagađanja o njegovom odlasku su postala sve glasnija kad je postalo očito da će Dortmund, drugu sezonu zaredom, ostati drugoplasiran iza minhenskog Bayerna.

BUNDESLIGA, POVRATAK HRVATA Matthäus: Favre out, Kovač in! Idealan za Borussiju Dortmund

Borussia Dortmund je ovu sezonu završila na drugom mjestu s devet bodova manje od prvaka Bayerna uoči zadnjeg kola koje se igra ovaj vikend.
 
Zorc (57) koji je u karijeri u dresu Borussije odigrao 468 utakmica produljio je u srijedu svoj ugovor kao sportski direktor do 2022. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rođo101 28.06.2020.

    ovako sramotna borussija nije bila nikad od kad je ja pratim,a pratim je 30g! bilo je vremena kad su bili loši i borili se da ne ispadnu,bili su dobri i borili se za pravka,osvajali su prvenstva,kupove,pa i čempin ligu,ali ovako slab,kukavički nogomet nikada nisu igrali,a ove zadnje dvije tekme na signaliduna parku boim se da neisui loše nego da su prodane. tako loše dvije tekme zaredom doma izgubit i loše odigrat mogu samo ako je u pitanju prodaja.bilo kako bilo oni sa favreom igraju najdosadniji nogomet i njihov domet je drugo mjesto jer favre nije dobio nijednu ključnu utakmicu iako po broju pobjeda i bodova spada u najboljeg trenera borussije

Komentiraj...
Vidi sve komentare