To je to što me zanima!

Želite video slavnog sportaša? Nema problema, platite 1000 $

Billie Kay, Bobby Fish, Buddy Murphy ili Humberto Carrillo poslat će vam personalizirane poruke za samo nekoliko dolara. Manny Pacquiao, s druge strane, za 1000. Zaista zgodan poklon, zar ne?
Vidi originalni članak

Svašta su nam aplikacije omogućile, a još jedna novost stiže iz Amerike. Aplikacija Cameo ondje ne omogućuje naručivanje taxija, ali možete naručiti poruku, recimo, nogometaša. Da, ne zezamo se. Možda nekome naručiti čestitku za rođendan? U svakom slučaju, poklon bi bio originalan.

Cijene se kreću od tri dolara pa sve do nekoliko tisuća. Caitlyn Jenner, koja stoji u kategoriji sportaša, poslat će vam poruku za 2.500 dolara. Za jednog 'somića' će vam se javiti Avram Grant koji kaže da novci idu u dobrotvorne svrhe.

Za 500 dolara će vam se javiti NBA legenda Kareem Abdul-Jabbar.

Osim Granta, može vam poruku poslati i bivši engleski napadač Darren Bent ili bivši Unitedov veznjak Adnan Januzaj. Njihove su cijene niže od bivšeg  'bluesa'. Kreću se od 300-500 dolara. 

Stariji navijači 'crvenih vragova' možda bi rado dobili poruku Viva Andersona i to za samo 200 dolara. Tony Adams, Jimmy Floyd Hasselbaink i Adrian Mutu čak duplo jeftinije šalju svoje zapise.

Za samo 70 dolara možete čuti bivšeg komentatora Sky Sporta Andyja Graya ili za 50 dolara bivšu zvijezdu Reala Michaela Salgada.

Kevin Owens za 135, Rusev 125, Billie Kay 100, Bobby Fish 70, Buddy Murphy 50 ili Humberto Carrillo 25 dolara poslat će vam svoje videozapise. Svjetski prvak Manny Pacquiao poslat će vam ju za 1000 dolara. Zaista zgodan poklon, zar ne?

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Busi 06.02.2020.

    ma nebi im uzeo taj video ni da mi ga džabe daju...

  • 06.02.2020.

    Nije bas nesto pretjerano pouzdan nacin zarade. Ovo je vise zarada na srecu

  • redikul5 06.02.2020.

    Di ide ovaj svijet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare