To je to što me zanima!

Željko Krajan: Safina je oduševljena Varaždinom

Željko Krajan doveo je Dinaru Safinu, pobjednicu Berlina, u Hrvatsku, gdje će trenirati za najveći turnir sezone zemljanih terena, Roland Garros
Vidi originalni članak

Prošle godine na US Openu Ljubo me pitao bi li želio trenirati Dinaru Safinu. Imaju istog agenta i Ruskinja je tražila neko rješenje. Prihvatio sam i tako je krenulo, izjavio je Željko Krajan, varaždinski trener, koji je prošloga tjedna odveo Dinaru Safinu do pobjede na velikom WTA turniru u Berlinu.
Nisu imali vremena za slavlje. Večerali su u hotelu, potom se digli u 6 sati ne bi li uhvatili jutarnji avion za Zagreb. Dinara je oduševljena Hrvatskom.
- Svidio joj se Varaždin. Tu ćemo trenirati za Roland Garros. Nećemo imati vremena pokazati joj naše more, ali skoknut ćemo do Zagreba. Možda ću je na more odvesti nakon Wimbledona - rekao je naš bivši Top 100 tenisač.
Varaždinac nije očekivao ovakav “boom” Ruskinje u Njemačkoj.
- Glupo bi bilo reći da sam očekivao jer je uoči tog rezultata imala samo jedno četvrtfinale u sezoni. Ona je sada na 70% svojih mogućnosti i kad u glavi malo sazrije mogla bi biti i prva tenisačica svijeta - rekao je 29-godišnji Krajan.
S njezinim bratom Maratom, bivšim prvim tenisačem svijeta, u sjajnim je odnosima.
- Često večeram s obitelji Safin. Brat i seka, zanimljivo, tada uopće ne pričaju o tenisu - zaključio je varaždinski trener priču o Dinari.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare