To je to što me zanima!

Željko Mavrović: Ma sve što je Pijetraj izgovorio je idiotarija...

Pa ja sam godinu dana bio prvi izazivač. Nevjerojatno što je sve izgovorio. Doista, to govori sve o njemu kao čovjeku. Pričati o meni na takav način, to je ispod svakon nivoa, rekao je šokirani Mavrović
Vidi originalni članak

To je sve idiotarija, što drugo reći za te stvari koje je izgovorio Pijetraj, javio nam se iznenađeni Željko Mavrović koji uopće nije znao za istup izbornika hrvatske boksačke reprezentacije. Mi smo mu pročitali dio stvari koje je Pijetraj rekao o njemu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo, dok me niste nazvali, nisam niti znao da je pričao o meni. Ne razumijem zašto je uopće mene spominjao.

ŽESTOKI OBRAČUN Pijetraj: Što priča, pa Mavrović je platio da boksa s Lewisom!

Leonard Pijetraj je kazao kako je Mavrović svojevremeno platio Lennoxu Lewisu 20.000 dolara za borbu.  

- Znate kako je Mavrović došao da meča s Lennoxom Lewisom? Tako da su platili 20 tisuća dolara do meča s njim! To niste znali. Ha, takav vam je sustav u boksu - rekao je Pijetraj.

- Da smo platili da bih se boksao protiv Lewisa... Pa ja sam godinu dana bio prvi izazivač. Nevjerojatno što je sve izgovorio. Doista, to govori sve o njemu kao čovjeku. Pričati o meni na takav način, to je ispod svakog nivoa - priča nam Mavrović.

Tužba zbog uvrede časti?

- Ma kakva tužba, sam bih čovjeku poput njega dao na važnosti da ga tužim. Ponavljam, to sve gomila idiotarija - šokiran je bio bivši hrvatski boksač.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • japanokinez 26.09.2019.

    Leo je rekao istinu. Nije slagao ni slova. Hrgović će platiti ono šta su potpisali, a Mavrović je u bankrotu. Meć sa Lenoksom je bio namješten jer onda je boks isto šta i danas, namještaljka. Kada se bilo ispraznilo mjesto, Mavrović da bi boksao s Lenoksom, morali su uplatiti 20.000 dolara i znalo se da će izgubiti. Saznajte premiju koju je dobio za meč i koliko je još toga morao poplaćati.

  • Exterminator 25.09.2019.

    Hahaha ako je stvarno platio 20 soma da boksa za titulu onda je to sramota teška

  • skijas 24.09.2019.

    Zanima me jel kaj rekel o Mirkecu, jer ga je najbolje Mirkec opisao u jednom podkastu. Pijetraj želi zamopromociju i peneze pre sveg. E moj Pijetraj, tak mi te žal, da pljuješ po ljudima koji su nešto napravili. Pa ne mogu bit svi v krivu, mislim da ipak s tebom neš ni v redu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare