Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
48 komentara

Željko Mavrović: Ma sve što je Pijetraj izgovorio je idiotarija...

Pa ja sam godinu dana bio prvi izazivač. Nevjerojatno što je sve izgovorio. Doista, to govori sve o njemu kao čovjeku. Pričati o meni na takav način, to je ispod svakon nivoa, rekao je šokirani Mavrović

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
48 komentara

To je sve idiotarija, što drugo reći za te stvari koje je izgovorio Pijetraj, javio nam se iznenađeni Željko Mavrović koji uopće nije znao za istup izbornika hrvatske boksačke reprezentacije. Mi smo mu pročitali dio stvari koje je Pijetraj rekao o njemu. 

- Evo, dok me niste nazvali, nisam niti znao da je pričao o meni. Ne razumijem zašto je uopće mene spominjao.

ŽESTOKI OBRAČUN Pijetraj: Što priča, pa Mavrović je platio da boksa s Lewisom!

Leonard Pijetraj je kazao kako je Mavrović svojevremeno platio Lennoxu Lewisu 20.000 dolara za borbu.  

- Znate kako je Mavrović došao da meča s Lennoxom Lewisom? Tako da su platili 20 tisuća dolara do meča s njim! To niste znali. Ha, takav vam je sustav u boksu - rekao je Pijetraj.

- Da smo platili da bih se boksao protiv Lewisa... Pa ja sam godinu dana bio prvi izazivač. Nevjerojatno što je sve izgovorio. Doista, to govori sve o njemu kao čovjeku. Pričati o meni na takav način, to je ispod svakog nivoa - priča nam Mavrović.

Tužba zbog uvrede časti?

- Ma kakva tužba, sam bih čovjeku poput njega dao na važnosti da ga tužim. Ponavljam, to sve gomila idiotarija - šokiran je bio bivši hrvatski boksač.

Naši partneri pišu
Message