To je to što me zanima!

Zemlja na Mjesecu Ivici je motivacija za novu sezonu

Ivica, Ana i Natko više se ne moraju brinuti o financiranju pogona za sljedeću skijašku sezonu, već mogu početi planirati pripreme. Ili pak odmor
Vidi originalni članak

Hrvatska skijaška A reprezentacija osigurala je sponzora i iduće sezone. U VIP-ovom centru u Gajevoj ipak je produžen ugovor, nakon mnogih nagađanja da glavni sponzor ostavlja na cjedilu i ovo malo skijaša što su ostali u pogonu.
- Ovo je samo točka na i cijele sezone koja je kulminirala Ivičinim dvjema olimpijskim medaljama. A tu je i Natkov plasman među najbolje spustaše i Ana koja je nastavila braniti ženske boje naše reprezentacije i nakon odlaska Janice, a ti rezultati nisu za baciti - rekao je Vedran Pavlek, direktor alpskih reprezentacija.
Na trenutak je razmišljao hoće li staviti svoj potpis na ugovor, ali prevagnulo je sponzorstvo sljemenske utrke.
- Ostaju sponzor sljedeće Snježne kraljice, jer ipak je to druga najgledanija utrka u svijetu poslije Kitzbuhela.
Za najboljeg hrvatskog skijaša imali su posebnu nagradu.
- Ivica je postao vlasnik zemlje u Lunarnim Alpama, jednom od najekskluzivnijih područja Mjeseca. Parcela zauzima veći dio poluotoka koji razdvaja Hladno more i More kiša. Uz ugovor, dobio je i satelitske fotografije svog zemljišta - kazali su sponzori.
U svakom slučaju Ivica želi opravdati sljedeće sezone vrijedan poklon, a zna i recept kako će to izvesti. Onaj stari, Kostelićev...
- Moj tim je proširen i imam sve predispozicije napasti Veliki kristalni globus. Samo sam dan u Zagrebu i vraćam se na treninge, a na more odlazim tek sredinom lipnja. Želim li ukupnu pobjedu ne smijem se odvajati od snijega - kazao je Ivica.
No Ani Jelušić tek je završila sezona...
- Napokon smo sišli s brda među ljude - razveselila se Riječanka.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • barkley 30.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • lipi anđel 30.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • lipi anđel 30.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare