To je to što me zanima!

Žena napala Pajača u tunelu Poljuda! Gurnula ga u prsa, otkinula mu sprej i bacila na tlo

Pajač je pokazao i crveni karton pomoćnom treneru Hajduka Draganu Blatnjaku koji je "počastio" glavnog suca, a uz zaštitarsku pratnju je na kraju utakmice napustio teren
Vidi originalni članak

Ogromne tenzije vladale su na Poljudu od početka utakmice Hajduka i Lokomotive (1-2), a dodatno se povećale kada je Igor Pajač isključio Dinu Mikanovića u 23. minuti. Na kraju prvog poluvremena, po odlasku u svlačionicu, Pajač je pokazao i crveni karton pomoćnom treneru Hajduka Draganu Blatnjaku koji je "počastio" glavnog suca, a uz zaštitarsku pratnju je na kraju utakmice napustio teren.

IZJAVA KAPETANA Livaja: Navikli smo na ovakve udarce. Da sam zabio taj penal, pobijedili bismo Lokomotivu PJESMA U SVLAČIONICI VIDEO Pogledajte kako su 'lokosi' slavili pobjedu u Splitu IZJAVE AKTERA Karoglan o Lučiću: Neću nikoga razapinjati. Čabraja o ponudi Dinama: Lokomotiva über alles

No, i nakon odlaska s terena tenzije nisu prestale. Delegat utakmice Ivan Jurina u zapisnik je notirao da je Pajača "neidentificirana žena gurnula u prsa, otkinula mu sprej i bacila na pod".

"Ponašanje domaće klupe većim dijelom vrlo bučno, a u 45+2, nakon označenog kraja poluvremena Dragan Blatnjak, pomoćni trener 1 prilikom izlaska s terena zbog prigovora glavnom sucu, prva opomena, te odmah potom zbog opetovanog prigovora glavnom sucu, druga opomena te nakon pokazanog crvenog kartona vrijeđanje glavnog suca: 'Pi**a ti materina, vidjet ćeš ti u tunelu, je**m ti mater'.

Isto tako nakon ovog opisanog incidenta u nastavku u tunelu neidentificirana ženska osoba gurnula je glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod", piše u zapisniku.

Idi na 24sata

Komentari 310

  • tomst56 17.03.2024.

    strašno koji su to ludaci ti ajdugovci, nisam kazao Tovari jer oni su ipak kulturniji i pametniji od ove nakupine što prlja bijelu boju !!

  • marolino2 17.03.2024.

    Ajme zena ga je napala😂😂😂 kak bumo sad? Treba maknut zene i djecu sa stadiona jer su jako opasne za muskarcine

  • TEBRAxy 17.03.2024.

    Da li je to bila vanzemaljka bez imena ili samo white magic woman?

Komentiraj...
Vidi sve komentare