To je to što me zanima!

Žena poludjela zbog Rooneyeve nevjere: Glup si, raskini ugovor

Coleen je poludjela na Waynea jer je opet toliko glup. Ona je svjesna toga da mu se djevojke bacaju oko vrata i molila ga je da se kloni nevolja. Wayneu bude dosadno i slijedi ekipu, rekao je anonimni izvor The Sunu
Vidi originalni članak

Kakav cirkus u SAD-u! Engleski napadač Wayne Rooney (33) čak ni u 'zemlji snova' ne uspijeva pobjeći od skandala. Prije nekoliko dana je snimljen kako u društvu zanosne brinete odlazi u hotel.

Ne bi to bilo problematično da se ne radi o - ljubavnici. Naime, Rooney je oženjen za Coleen (33) koja je poludjela na novu nevjeru svog muža. Odmah je sjela u avion i doletjela u Washington i od nestašnog Waynea zatražila odgovore.

Došla je bez vjenčanog prstena...

- Coleen je poludjela na Waynea jer je opet toliko glup. Ona je svjesna toga da mu se djevojke bacaju oko vrata i molila ga je da se kloni nevolja. Ali Wayneu bude dosadno i slijedi ekipu - rekao je anonimni izvor za britanski The Sun.

- Coleen je znala da je tu večer izišao, ali nije joj rekao da se grlio s jednom ženom, a u hotel otišao s drugom - dodao je.

Wayne i Coleen u braku su osam godina, a prije toga su šest godina bili u vezi. Imaju četvero djece. Živjeli su neko vrijeme zajedno u Americi gdje Rooney igra za DC United, ali Coleen je odlučila otići jer joj se nije sviđao tamošnji život. Zajedno s djecom vratila se u Englesku.

Coleen sada želi da Wayne raskine ugovor s MLS ligašem i vrati se istog trena u Englesku jer više ne može podnositi njegove eskapade. Prije dvije godine uhićen je pijan u automobilu s drugom djevojkom, a Coleen mu je jedva oprostila preljub. Kasnije se upucavao i konobarici u noćnom klubu pa mu je supruga zaprijetila razvodom, ali sve se nekako smirilo - do sada...

Fotografije Rooneya s drugom djevojkom možete pogledati OVDJE.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Dalmatinac1310 27.08.2019.

    lep kao suza

  • mali.kasper 27.08.2019.

    Nije on glup nego ona. Nakon svega ti i dalje s njim...

  • strmi007 27.08.2019.

    Hala Madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare