To je to što me zanima!

Žene su spašene, taj glupi nogomet je napokon gotov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gledati SP stvar je prestiža, jedan od rijetkih dokaza da niste potpisali kapitulaciju. Da ste još uvijek muško u kući, iako gledate užasni nogomet
Vidi originalni članak

Na televiziji Slovačka - Novi Zeland, žena u nevjerici “pilji” u vas i po tko zna koji put ovih dana pita se “jesam li pogriješila?”.
A vi tu istu ženu, kojoj ste se donedavno kleli da vam je sve u životu, uopće ne primjećujete. I bez treptaja i dalje “buljite” u najgori nogomet koji čovjek može zamisliti. No, gledati svjetsko prvenstvo stvar je prestiža, jedan od rijetkih dokaza da niste potpisali kapitulaciju, da ste još uvijek muško u kući.
- Je li gotovo za danas, hoćemo li napokon večeras negdje zajedno izaći - vjerojatno nema muškarca koji proteklih mjesec dana ovu rečenicu nije barem jedanput čuo.
- Ma, ne možemo danas ljubavi, u “pol’ devet” su Portugalci. U biti me samo ta utakmica zanima. Ovo sve ostalo i nisam baš morao gledati, ali Portugalci me stvarno zanimaju - još je sigurnije da ste barem jednom odigrali na tu kartu i pomolili se Bogu da će imati razumijevanja.
I tako iz dana u dan vi gledate nogomet i spremni podnosite pitanja tipa:
- Pa, dobro jel’ postoji mogučnost da barem jednu utakmicu propustiš?!
I naravno da tu i tamo ubaci primjer idealnog muža svoje prijateljice kojeg nogomet uopće ne zanima. Taj je,naravno, po mišljenju svakog “pravog” muškog samo još jedan u nizu koji se predao.
Jel’, ma nemojte se šaliti, kojeg to pravog muškarca ne zanima nogomet?!
Ali, drage žene, od danas ste sve spašene. Nema više SP-a, a ovaj domaći nogomet vam više ne možemo prodati pod to da nas zanima. Od danas smo slobodni! I samo vaši...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_29435 12.07.2010.

    nikša moj ,izgleda mi da nisu cure \"spašene\" već tvoja malenkost ,sad se napokon možeš posvetiti dečku

  • something different 12.07.2010.

    Tko kaže da žene ne vole nogomet?!To je samo jedna od predrasuda u ovoj državi! Ja ga obožavam i gledala sam cijelo nogometno prvenstvo.Kad nešto volite,volite.Nije bitan spol

  • nea-zg 12.07.2010.

    ja sam jedna od rijetkih koja žali šta je završilo,baš mi je dosadno sad bez nogometa,al barem mi je favorit pobjedio :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare