To je to što me zanima!

Žestoka kazna! Mitrović dobio čak osam utakmica suspenzije

Srbin je drakonski kažnjen zbog neprimjerenog ponašanja tijekom utakmice Manchester Uniteda i Fulhama u polufinalu FA kupa
Vidi originalni članak

Napadač Fulhama i srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović, drakonski je kažnjen zbog odgurivanja i unošenja u lice sucu Chrisu Kavanaghu tijekom utakmice s Manchester Unitedom u polufinalu FA Kupa.

Srbinu se zamračio um

Mitrović je dobio osam utakmica suspenzije, dok je njegov trener Marco Silva dobio dvije utakmice zabrane vođenja momčadi. Međutim, Engleski nogometni savez (FA) želi još žešću kaznu, pa je najavio novu žalbu.

Podsjetimo, momčad s Craven Cottagea u toj je utakmici dobila čak tri izravna crvena kartona u manje od 60 sekundi.

Trener Silva zbog ulaženja u zabranjeni prostor tijekom sučeva pregleda VAR-a, Willian zbog namjernog diranja rukom u svom šesnaestercu, dok se Srbinu potpuno zamračio um.

Nogometna javnost apelirala je da Mitrović mora biti žestoko kažnjen, a igrač se i javno ispričao Kavanaghu, međutim to ga nije spasilo. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mr. Pickles 05.04.2023.

    Ovo će mu fino smanjiti vrijednost 💶💵 na tržištu 😌

  • daleko najjaci 04.04.2023.

    Lik normalno da je zasluzio kaznu,al ovo je cisto pres...nje,kao da je napravio ne znam sto. Stite svoju gam..d koja bi isto napravila,svoje bi pomilovali,trazili bi izuzetak,a ovdje na balkanca udarili,na njemu se lome koplja,na njemu se trenira strogoca.  

  • Z.a.c 04.04.2023.

    Taylor mesar potrga Eduardu nogu,unisti mu karijeru i dobije 3 tekme kazne. Mitrovic za guranje skoro 3 puta vise. Vnago engleska…

Komentiraj...
Vidi sve komentare