To je to što me zanima!

Žestoka svađa u poluvremenu: Jose 'urlao' na Diega Costu

Jose Mourinho je svom napadaču Diegu Costi zamjerio loše kretanje u prvom poluvremenu, no otkrio je kako su se nakon utakmice ipak pomirili, izgrlili i izljubili
Vidi originalni članak

Iako je Chelsea napokon nanizao dvije pobjede, u redovima 'bluesa' nikako ne može biti mirno. Guardian javlja da je u poluvremenu sinoćnje utakmice Lige prvaka s Maccabijem u svlačionici bilo vatreno.

Jose Mourinho i Diego Costa žestoko su se posvađali, a trener Chelseaja kasnije je i priznao da je zamjerio španjolskom reprezentativcu manjak kretanja u prvom dijelu. Svađa je počela na putu prema svlačionici, nastavilo se u hodnicima, a u žestoki obračun preraslo u svlačionici.

Na poluvremenu Chelsea je vodio 1-0, a u drugi dio Jose je opet na travnjak poslao Diega Costu. Ovaj mu nije odgovorio golom, no londonska momčad pobijedila je 4-0 i situacija se smirila. Kasnije je Mourinho opisao što je točno bilo.

- Tražio sam od njega da se kvalitetnije kreće, više trči. Rekao sam mu to, on je reagirao i to je bilo to. Već u svlačionici smo se pomirili, izljubili, izgrlili i sve izgladili - otkrio je Jose.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare