To je to što me zanima!

Zeus Tipado: Conor McGregor je odbio novu borbu s Diazom

Prema riječima Zeusa Tipada, inače bliskog prijatelja braće Diaz, McGregor je odbio revanš. Revanš koji se, prema Tipadu, trebao održati na UFC-u 200.
Vidi originalni članak

Kontroverzni Irac Conor McGregor doživio je svoj prvi poraz u UFC-u nakon što je na UFC-u 196 gušenjem izgubio od Natea Diaza. Bio je to Irčev prvi poraz od 2010. godine, a cijela situacija je podigla dosta prašine. Kako to obično biva, Dana White je učinio sve kako bi povećao publicitet i kako bi borba između McGregora i Diaza bila jedna od najgledanijih. 

Čelni čovjek UFC-a je uspio u naumu, a borba je pružila spektakl. McGregor je pretrpio poraz.

- Puno stvari je dobro funkcioniralo, ali previše je puta pokušao ljevicom zadati zadnji udarac. To nije dobar recept za borca s istim gardom. Conor je i sam najbolje opisao svoje pogreške kad je rekao da je bio neefikasan u odnosu na Diaza - rekao je poslije borbe McGregorov trener John Kavanagh.

Poznavajući temperament Conora McGregora čovjek bi pomislio kako jedva čeka priliku za revanš Nateu Diazu. No prema riječima Zeusa Tipada, inače bliskog prijatelja braće Diaz, McGregor je odbio revanš. Revanš koji se, prema Tipadu, trebao održati na UFC-u 200.

- Conor McGregor je odbio revanš s Nateom Diazom koji bi se održao za vikend 4. srpnja - napisao je Tipado na Twitteru.

Inače, Tipado je nekada zapošljavao članove Diazovog tima i s braćom Diaz je ostvario blizak odnos pa ga se smatra vrlo pouzdanim izvorom. McGregor se još nije oglasio, a čeka se njegova službena potvrda. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • GB 15.03.2016.

    Ako dodje do revanša Diaz će ga opet zakucat!

  • Huligan 15.03.2016.

    DanaWhite je reka da nije McGregor odbi revans jer da on nikad ne odbija fight, reka je McGregor na interview za TMZ da zeli revans s Diazom tako da ne pisite gluposti, i sljedeca borba mora bit 145 jer mora obranit pojas s obzirom da bi mu uzeli pojas ako bi isa na borbu s diazom. Vise je logicno da ce Diaz sa Dos Anjosom za lightweight champion i da ce posli McGregor kad obrani pojas u featherweight dobit priliku da krene po pojas u lightweight.

  • RF 14.03.2016.

    Da li vi shvaćate što je McGregor napravio? Pa čovjek je išao 2 kategorije iznad svoje, i sam je rekao da bi udarci koje je zadao Diaz-u srušile bilo koga u njegovoj kategoriji, da se je malo bolje pripremio i da nije toliko glumatao, pobijedio bi bez problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare