To je to što me zanima!

Zgodna žena u Madridu: Julia Roberts posjetila Luku i ekipu

Uh, srce mi ubrzano lupa, ovo je prekrasno. Jako sam uzbuđena. Cijela obitelj mi je ovdje, jako smo sretni, rekla je Julia Roberts nakon što se fotografirala s igračima Real Madrida
Vidi originalni članak

Nakon velikog razočaranja u El Clasicu, momčadi Reala raspoloženje je popravila jedna od najvećih glumica Hollywooda Julia Roberts. Slavna Amerikanka  uživo je gledala El Clasico, a nakon utakmice spustila se u prostorije Real Madrida i upoznala igrače.

Slikala se sa Sergiom Ramosom, Marcelom, Cristianom Ronaldom, Zidaneom, Lukom Modrićem te dobila dres Reala s brojem 1. U posjetu Santiago Bernabeuu Julia je bila u društvu supruga Daniela Modera i djece koja su dobila Ronaldov potpis na oduševljenje slavne mame.

- Uh, srce mi ubrzano lupa, ovo je prekrasno - rekla je Julia u jednom trenutku svom asistentu te dodala za službenu stranicu Reala:

- Jako sam uzbuđena. Cijela obitelj mi je ovdje, jako smo sretni.

A kad je već na Santiago Bernabeu došla taman na El Clasico nije mogla propustiti priliku da se slika i s Leom Messijem.

 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • krilnik 25.04.2017.

    Julia Roberts je smece koje promovira prostituciju! (pretty woman)

  • mrvica21 25.04.2017.

    Je, možeš misliti da je posjetila baš Modrića. Ona tako zgodna, a on .........., bolje ne komentirati.

  • BarunMunchausen 25.04.2017.

    Još da Lukić nabaci malo gela mislim da bi i Jeniffer Lopez pala ko zrela kruška. Danas je ionako što starije to slađe a on je pljunuti Richard Geer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare