To je to što me zanima!

Zhang 15 kilograma teži! Hrgin trener tvrdi: Filip bi imao dobre šanse i protiv Joshue i Usika

Bio je ovo težak period za njega jer se trebao priviknuti na činjenicu da mu oca više nema. Tu je naučio puno, a bilo mu je bolno jer je bio vrlo blizak s ocem, rekao je Shields
Vidi originalni članak

Dan uoči boksačke večeri u saudijskoj Džedi borci su se suočili na službenom vaganju, a vaga je pokazala da je Filip Hrgović na svojih standardnih 110,2 kg, dok Zhang Zhilei ima čak 15 kila više, odnosno 125,7 kg.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od svih odličnih boraca koje sam trenirao, Filip je u vrhu. On je uistinu dobar borac, zna što treba raditi u ringu. Kada mu nešto pokažem, to upije jako dobro. Zna što treba raditi i ima sve potrebno da bude top borac - izjavio je novi Hrgin trener Ronnie Shields u Saudijskoj Arabiji.

VELIKA ČAST Hrga uz legendu: Uoči meča života družio se s Holyfieldom

On je naslijedio Pedra Diaza i prvi će put biti Hrgoviću u kutu.

- Bio je ovo težak period za njega nakon što je ostao bez oca. U tome je naučio puno, a bilo mu je bolno jer je bio vrlo blizak s ocem. Bio je s njim svaki dan, želio je da Filip postane prvak svijeta. To je i Filipov cilj, ne radi to samo za sebe nego i za obitelj - rekao je Shields i zaključio:

TRI DANA DO SPEKTAKLA Bez TV prijenosa Hrgovićeva meča karijere? 'Kinez je opasan nekoliko rundi, a ja svih 12!'

- Filip može pobijediti svakoga tko stane pred njega. Tko god pobijedio u glavnoj borbi večeri između Usika i Joshue, Filip ima dobre šanse protiv njega.

Prema kladionicama, Oleksandr Usik je favorit, a u ring će ući deset kila lakši od Joshue. Ukrajinac ima 100,5 kg, a Englez 110,9 kg.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC 7 SPEKTAKL U PULI 3.9.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zorozimba 20.08.2022.

    Odgledao sam par mečeva kineza, neće biti lako Hrgi....

  • 20.08.2022.

    pitat će El Analni do pete runde : tko je ugasio svjetlo

  • adis23 19.08.2022.

    Svakako mu je glava manja meta od kinez ove glave

Komentiraj...
Vidi sve komentare