To je to što me zanima!

Zico: Hrvati s Lukom Modrićem i Rakitićem mogu iznenaditi...

Bez obzira na iskustvo, svaki nogometaš imat će leptiriće u trbuhu na otvaranju SP-a. Brazil ima dobre šanse protiv Hrvatske, ali ne smije srljati, kaže legendarni Zico
Vidi originalni članak

Legendarni Brazilac Zico, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, za britanski The Guardian napisao je komentar osvrnuvši se na utakmicu Hrvatske i Brazila te na očekivanja od brazilske momčadi.

- Bez obzira na iskustvo, svaki nogometaš imat će leptiriće u trbuhu na otvaranju Svjetskog prvenstva. Brazil ima dobre šanse protiv Hrvatske, ali ne smije srljati - rekao je Zico i dodao:

- Ne trebaju nam izjave iz brazilskog tabora poput one da ćemo osvojiti svjetski naslov zbog odličnih priprema. Mislim da su to prehrabre izjave i reprezentacija ima dosta briga i bez tog pritiska.

Hrvatska nije impresionirala Zica.

- U kvalifikacijama nisu odigrali ništa posebno. Nisu ugrozili Belgiju niti su dominirali protiv Islanda. No to ne mora značiti da nam ne mogu nauditi. Hrvatska s Modrićem i Rakitićem može iznenaditi Brazil - kazao je Zico i dodao:

- Hrvatskoj će nedostajati Mario Mandžukić čija bi veličina i vještina mogli biti veliki problem za obranu Brazila. Najviše me brine prostor koji ostavljaju naši stoperi Luiz i Silva kad bekovi krenu naprijed - rekao je legendarni Brazilac.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Barinjo 12.06.2014.

    možemo dobit ali samo ako budemo igrali napadački nogomet u kojem će što više igrača igrat prema naprijed i tim učinili brazilce nervoznima što nemaj posjed lopte. ako se budemo branili i dopustili njima da vode igru onda nam se crno piše. u ovom sastavu koji se najavljuje ja bih ubacio nekoga iza Srninih leđa na bočnog jer Srna dosta pliva u obrani

  • AntonTrdić 12.06.2014.

    e bas ce ti luiz i silva vidjet vraga danas

  • tomzag 12.06.2014.

    Ni mene Brazil nije impresionirao. Zaspao sam gledajući ih sa Srbijom. A Hrvatska rijetko kad iznenađuje protiv velikih - obično ih natrpa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare