To je to što me zanima!

Zidane će biti najplaćeniji trener svijeta, navodno je već u Kataru

Pitanje je kako bi se potpisivanje ugovora moglo odraziti u Zidaneovom rodnom Marseilleu jer su oni veliki rivali s pariškim klubom, a fanatizam navijača nadaleko je poznat
Vidi originalni članak

Kako piše španjolski Mundo Deportivo, Zinedine Zidane (49) je već na razgovoru s vlasnikom PSG-a u Kataru čime će smijeniti Diega Simeonea (52) s mjesta najplaćenijeg trenera na svijetu, ali vjerojatno sve neće biti realizirano tako brzo. Nije poznata točna brojka, ali bit će više od 43 milijuna eura koliko ima trener Atletico Madrida.

PSG ZAINTERESIRAN Francuzi nakon susreta Majera i Mbappéa: Moguće je da ćemo ih možda gledati i u istom dresu...

Iako mu je financijski dio navodno bio nebitan Francuzu (ovo što će postati najplaćeniji na svijetu očito možemo staviti sa strane), a pred emira je stavio dva preduvjeta za dolazak - to je da ima potpunu kontrolu u kadru i bude menadžer engleskog tipa, a druga je da u klubu ostane Kylian Mbappé (23).

No, pitanje je kako će se sve to odvijati s Zidaneovim rodnim gradom Marseilleom i njihovim navijačima. Fanatizam tamošnjih navijača nadaleko je poznat, a moglo bi to predstavljati veliki problem u vidu 'izdaje' jer u Marseilleu živi Zidaneova obitelj. A što se tiče sportske strane, možda bi mu se ugovor i malo 'kosio sa sportskim direktorom' Mbappéom.

Na klupi Reala je uzeo dva španjolska prvenstva i tri uzastopna europska naslova, a u svibnju prošle godine napustio je Real. Možda je vrijeme za nešto novo...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Space Burek 10.06.2022.

    Nedavno je odbio United jer mu se ne sviđa njihov sportski "projekt" a sviđa mu se ovaj super odličan "projekt" iz Pariza. Sa jedne strane najjača liga svijeta i najbolji treneri a sa druge strane ogromni novac i niti jedan klub koji se može približiti Psg-u kao niti jedan trener jer svi bježe iz te lige prvom prilikom.

  • JosipHDZ 10.06.2022.

    Odličan posao za PSG, Zidane je svoje znanje pokazao u Realu, prenijet će konačno PSG-u taj pobjednički mentalitet u Ligi prvaka koji im je nedostajao kad je bilo najbitnije. Sretno Zizou!

Komentiraj...
Vidi sve komentare