To je to što me zanima!

Zidane i s klupe udara 'voleje': Jednim potezom uništio PSG...

BRAVO, DOKTORE Zidane je bio genijalan igrač, a ništa lošiji nije ni kao trener. Večeras je to istaknuo Marcelo svojom proslavom gola jer se tako zahvalio treneru koji je jednom izmjenom okrenuo utakmicu
Vidi originalni članak

Utakmicu Reala i PSG-a iščekivali smo otkako ih je ždrijeb spojio u prosincu. Aktualni prvak Europe protiv 'svemirskog' napada francuske momčadi uzeo je pobjedu 3-1 na svom Santiago Bernabeu i na uzvrat u Pariz za tri tjedna putuju uz lijep kapital. 

Parižani su poveli golom Rabiota u 33. minuti, činilo se da voda ide na njihov mlin, ali onda su dobili gol iz penala u 45. minuti od Ronalda.

I to je bio sasvim prihvatljiv rezultat u madridskom hramu nogometa, igra im se podigla na višu razinu početkom drugog poluvremena, ali onda im se dogodio - Zinedine Zidane.

Stručnjaka Reala ove sezone razapinju zbog Realovih loših rezultata u Primeri, međutim, on i dalje uživa podršku svlačionice što otkriva reakcija strijelca trećeg gola Marcela u 86. minuti.

Potrčao je sjajni Brazilac u zagrljaj Francuzu, uperio je prste u njega čime ga je označio autorom preokreta, što je i točno! Zizou je sve okrenuo uvođenjem Marca Asensija u 79. minuti umjesto Isca.

Španjolski reprezentativac uzvratio mu je s dvije asistencije u samo tri minute i baš to je osjetio jedan od senatora svlačionice 'blancosa' Marcelo.

Uoči duela u kojem je sveukupno PSG bio favorit zbog čega se pričalo o otkazu Zidaneu ukoliko Real ispadne u osmini finala, Marcelo je izjavio kako su igrači uz njega - do smrti.

Zidaneu je ovo 11. pobjeda u 15. nokaut utakmici Lige prvaka. Dvaput je bio prvak Europe (2016. i 2017.) i u tako kratkom vremenskom razdoblju dokazao se kao sjajan stručnjak, ali i motivator koji zna povući potez u savršenom trenutku.

Večeras je napravio sličnu stvar kao 2002. u Glasgowu kada je kao igrač Reala povijesnim volejem srušio Bayer Leverkusen i donio Ligu prvaka.

Čovjek rođen za pobjede, klub stvoren za trofeje...

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Dennyy 15.02.2018.

    Ajme majko i članka.. postoji jedna izreka, a ide ovako: "i čorava koka nekad zrno ubode" .. tako je i ovdje bilo.. čovjek cijelu sezonu povlači krive poteze, zovu ga Zinedine no tactics Zidane .. ovdje mu se posrećilo s tom izmjenom i odmah je veliki stručnjak.. s njim na klupi, Real neće ove sezone ništa više osvojiti

  • Laudrup_1 15.02.2018.

    Pazi koliko sigurnost daju Kroos i Modrić kad se praktički ne kuži jel igraju s osiguračem ili ne. Zidane se osramotio sinoć njegovim postavljanjem u prvih 11 na domaćem terenu...srećom po njih kasnije je uvidio to i sam i popravio stvar uvođenjem šprihova

  • Koment13 15.02.2018.

    Navijac sam Reala, ali isto tako navijam za nogomet. Lani kad su igrali Barca i PSG bio sam za prolaz Barce. I sad citam jutros da je PSG ostecen od strane sudaca i ispada kao da su sve dvojne odluke otisle na stranu Reala. Ali svi ti mrzitelji Reala kao da su ugasili TV kod penala za Real i nedobivenog drugog zutog za igraca PSG-a s brojem 18. Ili kod Neymarovog simuliranja. Mislim da je sudenje sinoc bilo OK, bilo je situacija koje su mogle biti dosudenje za suprotne strane. Stoga je po mom misljenju smijesno govorit da je PSG izgubio od Reala zbog sudaca. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare