To je to što me zanima!

Zidane junior: Znam što predstavlja moje prezime

Tata me mnogo naučio, često igramo zajedno, izjavio je mladi Enzo Zidane (14), kojem neki stručnjaci predviđaju veliku nogometnu karijeru
Vidi originalni članak

Njemački Bild donosi kratak uvod u početak karijere sina nekada najboljeg svjetskog nogometaša Zinedinea Zidana. Riječ je o 14-godišnjem Enzu kojem predviđaju karijeru u razini očeve.
- Jedno je jasno, ima dobar udarac nogom - tvrdi stariji Zidane, u čemu se slaže i španjolski sportski dnevnik As, čiji urednik Tomas Gausch tvrdi:
- Enzo ima očev stil igranja, riječ je o vrhunskom talentu.
Inače, za mladoga su nogometaša mnogi spremni ustvrditi da je sramežljiv i dobroga ponašanja, te da mu izgled na terenu podsjeća na Zinedineov. Dobar je dribler, naslijedio je nonšalanciju u igri, a lopte su mu centimetarski točne. Jasno i na dresu nosi očevu desetku.
- Tata me mnogo toga naučio. Često igramo zajedno kada smo kod kuće - kaže Zidane junior, svjestan velikih očekivanja postavljenih pred njega:
- Točno znam što predstavlja prezime Zidane, a od njega ne mogu pobjeći.
Budućnost će pokazi hoće li za pokušajem bijega uopće biti i potrebe, odnosno hoće li ime na dresu za mladoga Enza predstavljati pritisak ili dokaz da je naslijedio najbolje od očevih gena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tsubasa Ozora 19.04.2009.

    valjda nije naslijedio gen za ispadanje kose.. =) šala, naravno.. mali mora jaaako puno trenirati da igra kao stari, ali živi bili..

  • nogometas05 19.04.2009.

    Jel naslijedio i udarac glavom protivniku u prsa?

  • lilo_09 19.04.2009.

    Mali djeluje stalozeno i skromno, ostane li ovakav moze i nadmasiti oca jednog dana, ali slazem se, jedan je Zidane

Komentiraj...
Vidi sve komentare