To je to što me zanima!

Modrić: Komplicirali smo sami sebi, ali zabio sam odličan gol

Drago mi je zbog njega. Bila je to golčina, on ima udarac. Prije tri ili četiri godine zabio je isti takav gol u Granadi. On ima udarac, no ne usuđuje se uvijek pucati na gol, rekao je Zidane
Vidi originalni članak

Zinedine Zidane, trener Real Madrida, rekao je u subotu kako se Luka Modrić ne usuđuje uvijek pucati na gol, a trebao bi, te da mu je drago zbog pogotka kojeg je zabio u pobjedi od 4-2 nad Granadom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Drago mi je zbog njega. Bila je to golčina, on ima udarac. Prije tri ili četiri godine zabio je isti takav gol u Granadi. On ima udarac, no ne usuđuje se uvijek pucati na gol, a s obzirom kakav udarac ima trebao bi - izjavio je Zidane smiješeći se na konferenciji za medije podno stadiona Santiago Bernabéu u Madridu.

Modrić je u 61. minuti s udaljenosti od dvadesetak metara odapeo udarac te poslao loptu u desni gornji kut golmana Granade. To mu je bio prvi pogodak ove sezone za Real Madrid, te ukupno drugi nakon što je iz penala prošli mjesec zabio gol za Hrvatsku protiv Azerbajdžana u remiju 1-1.

VIDEO: KAKVA GOLČINA Bombetina pod prečku: Modrić ušao i 'probio' mrežu Granade

- Fantastičan osjećaj je zabiti takav gol. Ne znam je li mi najbolji u karijeri, ali definitivno sam oduševljen, pogotovo jer smo i pobijedili. Komplicirali smo stvari sami sebi iako smo imali siguran rezultat, ali na kraju dana rezultat je taj koji se broji - rekao je Modrić nakon utakmice pa dodao:

- Stvarno sam sretan zbog gola baš zbog toga što sam se tek vratio nakon ozljede. Polako se vraćam u ritam i vjerujem da će stvari postati samo bolje.

U 308 utakmica za Real Madrid zabio je 18 golova.

Modrić, 34-godišnji vezni igrač, u subotu je na klupi počeo utakmicu protiv Granade, a Zidane ga je poslao na teren u 33. minuti kada se ozlijedio vezni Toni Kroos.

Lakši udarac je primio i Gareth Bale, reprezentativac Walesa, no on je nastavio utakmicu te će otputovati na okupljanje reprezentacije. Hrvatska će 13. listopada gostovati kod Walesa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Tri dana ranije igrat će protiv Mađarske.

Modrić bi se u ponedjeljak trebao pojaviti na reprezentativnom okupljanju. Oporavio se od ozljede aduktora desne noge zadobivene 9. rujna tijekom utakmice Azerbajdžana i Hrvatske. Real Madrid je prošli tjedan priželjkivao njegov ostanak u Madridu. Zidane je na konferenciji rekao kako će brojni igrači u nedjelju i ponedjeljak otputovati sa svojim reprezentacijama.

- Neki igrači će putovati sa svojim reprezentacijama premda su lakše povrijeđeni... Tu ne možemo ništa. Danas smo, primjerice, izgubili Kroosa i Garetha. Neki imaju lakše povrede no putovat će sa svojim reprezentacijama kako bi igrali. No što je tu je, ne možemo ništa učiniti. Kao i uvijek, nije da sam zabrinut zbog reprezentativnih utakmica (i mogućih ozljeda), no to je stvarnost, to je nešto što ne možemo kontrolirati - rekao je Zidane.

Modrić se prije tjedan dana vratio na travnjak pa odigrao posljednjih 25 minuta protiv Atlético Madrida, pa u utorak i 90 minuta protiv Clube Bruggea, te u subotu 56 minuta u utakmici s Granadom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • filip84 06.10.2019.

    Moran priznati da nisam ni u ludilu moga zamislit da ce Luka dostići tu razinu igre i osvojiti Zlatnu loptu. Da ga je barem barcelona kupila iz Tottenhama zamisto Fabregasa činili bi najjači vezni red u povijesti Xavi, Iniesta , Modrić još Busqets dok je bia u formi.

  • KristijanCro 06.10.2019.

    Luka treba imati veliki spomenik u svim većim gradovima u Hrvatskoj...da svi koji posjete ta mjesta vječno pamte odakle je i kolika je ljudska i nogometna veličina.

  • arow 06.10.2019.

    Luka je igrao odlicno,ali stvarno bi trebao vise pucati,a kad smo kod toga Kova nikad ne puca a trebao bi

Komentiraj...
Vidi sve komentare